fbq
UutisetUutuuselokuvassa nähdään Chris Hemsworthin paljas takapuoli – vilauttelu oli Thor-tähden haave
Uutuuselokuvassa nähdään Chris Hemsworthin paljas takapuoli – vilauttelu oli Thor-tähden haave

Heinäkuun 6. päivä ensi-iltansa saavassa Thor: Love and Thunder -elokuvassa nähdään pääosaa esittävän Chris Hemsworthin paljas takapuoli. 

Australialaisnäyttelijä luonnehtii Varietyssä vilautuksen olleen jopa toteutunut haave. 

– Kun ensi kertaa näyttelin Thoria, otin paidan pois ja ajattelin, mikä voisi olla suloisempaa kuin tämä... Ja nyt vuosikymmenen jälkeen kaikki saa lähteä, neljättä kertaa Thor-elokuvan päätähtenä esiintyvä Chris Hemsworth sanailee artikkelissa. 

Elokuvan ohjaaja Taika Waititi kertoo samassa Varietyn jutussa, että hänestä oli tärkeää hyödyntää leffassa Hemsworthin huippuunsa hiottua fysiikkaa.

– Chris työskentelee niin kovasti, joten meidän pitää näyttää se, eikä peittää kaiken maailman puvuilla ja viitoilla. Se on epäreilua! ohjaaja totesi. 

T
Uudessa Thor-elokuvassa on yhden sijaan kaksi Thoria. 

Uudessa Thor-leffassa on yhden sijaan kaksi Thoria. Toista näyttelee Natalie Portman.

Thor (Chris Hemsworth) etsii elokuvassa sisäistä rauhaa. Eläkepäivät päättyvät tylysti, kun paikalle saapuu kosminen tappaja Gorr the God Butcher (Christian Bale), joka haluaa teurastaa kaikki jumalat. Thor käy taisteluun ja värvää avukseen Valkyrien (Tessa Thompson) ja Korgin (Taika Waititi). Apuna on myös Thorin ex-tyttöystävä Jane (Natalie Portman), joka osaa Thorin suureksi hämmästykseksi käyttää hänen taikavasaraansa Mjölniriä Mighty Thorin hahmossa.

Lue lisää: Ukkosen jumalan paluu – kaksi Thoria uudessa Thor-leffassa

Thor: Love and Thunder elokuvateattereissa 6.7. alkaen. 

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
02.07.2022 10:15 | Teksti: Katson toimitus | Kuvat: Jay Maidment

Seuraa meitä somessa