fbq
UutisetMuistatko vielä Salkkareiden Teemun? Tältä hän näyttää nyt - vaihtoi urasuuntaa ja kasvatti parran
Muistatko vielä Salkkareiden Teemun? Tältä hän näyttää nyt - vaihtoi urasuuntaa ja kasvatti parran

Mika Kurvinen nousi koko kansan tietoisuuteen Salatut elämät -sarjasta, jossa hän esitti Teemu Korhosta vuosina 2000–2003. Ruudussa hänet nähtiin viimeisen kerran vuonna 2004. Sittemmin hänet on nähty eri rooleissa niin televisiossa kuin elokuvissakin. Näyttelijätähti on kuitenkin pikkuhiljaa hivuttautunut yhä enemmän ohjaajan rooliin. 

Mika ohjaa C Morelle ensi vuonna tulevan Poromafian. Näyttelijä Anna-Maija Tuokko julkaisi Instagram-tililleen kuvan yhdessä Mikan kanssa. Kuvassa näyttelijä pussaa leikkisästi ohjaajaa poskelle. Salkkarivuosien jälkeen Mika on kasvattanut itselleen muhkean parran, eikä häntä näin ollen välttämättä oitis tunnistaisi.

–  Kiitos sydämestäni ihanasta yhteistyöstä huikea ohjaajamme, Anna-Maija Tuokko kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Salkkareiden jälkeen Mika on nähty eri televisiosarjoissa, kuten Presidentti, Luottomies ja Tappajan näköinen mies. Myös elokuvaroolit ovat tulleet tutuksi, kuten Sooloilua vuonna 2007 ja Nuotin vierestä vuonna 2016. 

Näyttelijä tunnetaan roolitöiden lisäksi tätä nykyä myös ohjaajana, niin sarjoissa kuin musiikkivideoissa. Hän on ohjannut musiikkivideoita muun muassa Olavi Uusivirralle, Sunrise Avenuelle ja PMMP:lle. 

t
Mika Kurvinen nähtiin Salkkareissa Teemun roolissa. Roolihenkilön kaksoissiskon, Aamu Korhosen roolissa nähtiin näyttelijä Henna Tanskanen. Kaksoissisarten äidin Jaana Niemisen roolissa nähtiin Susanna Indrén. 
t
Mika Kurvinen ja Henna Tanskanen seurustelivat hetken Salkkari-aikaan. 

Mika ei liiemmin itse Instagram-kuvissaan paistattele, vaan hän julkaisee sosiaalisessa mediassa lähinnä työhönsä liittyviä kuvia. Keskiviikkona 29.6. hän julkaisi liudan otoksia Poromafian kulisseista.

C Morelle ensi vuonna ilmestyvässä, kahdeksanosaisessa mustan huumorin sävyttämässä rikossarjassa keskiöön nousee Pohjolan bisneksiä ja erämaita hallitsevan perheen sisäinen valtataistelu. 

Uutuussarjan näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Samuli Edelmann, Mikael Persbrandt, Aake Kalliala, Ilkka Villi ja Antti Reini. Mika on vastannut ohjauksen lisäksi myös käsikirjoituksesta. 

Lue myös: Lähes halvaantunut Aake Kalliala toipui työkuntoon: "Lähden kuvauksiin Lappiin"

Artikkeliin liittyvät aiheet:
30.06.2022 17:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: All Over Press, Instagram

Seuraa meitä somessa