fbq
UutisetFrendien ohjaaja tekee kirjassaan paljastuksia sarjan kulisseista – joutui lainaamaan aloitteleville näyttelijöille rahaa
Frendien ohjaaja tekee kirjassaan paljastuksia sarjan kulisseista – joutui lainaamaan aloitteleville näyttelijöille rahaa

Kirjassaan 81-vuotias ohjaaja muistelee Las Vegasin -matkaa, jonka hän teki näyttelijöiden kanssa ennen sarjan ensi-iltaa. Matkan tarkoituksena oli rakentaa näyttelijöiden välistä kemiaa. 

Burrows halusi, että näyttelijät kunnioittavat toisiaan ja toimivat ryhmässä. 

– Ensimmäinen asia, jonka tein helpottaakseni tätä, oli varmistaa, että näyttelijöillä on kaikki mahdollisuudet tutustua tosielämässä. 

Lue myös: Katso trailerit: Frendien paluu!

Burrows oli kysynyt Warner Bros. Televisionin silloiselta toimitusjohtajalta Les Moonvesiltä, voisiko hän lainata yrityksen lentokonetta viedäkseen näyttelijäkaartin Las Vegasiin. Matka osoittautui mahdollisesti parhaaksi päätökseksi. 

Burrows kertoo tehneensä varauksen ravintolaan ja pyytäneen sieltä pöytää keskeltä, jotta kaikki voisivat nähdä heidät. Huomiota ohjaaja ei tempauksellaan halunnut kerätä, vaan muistuttaa untuvikkoja näyttelijöitä tulevasta julkisuudesta. 

frendit
Sarjaa tähdittivät Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Courteney Cox (Monica Geller), Matthew Perry (Chandler Bing), David Schwimmer (Ross Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) ja Jennifer Aniston (Rachel Green). 

Lue myös: Arvio: Frendien paluu on sydämellinen, mutta yllätyksetön

Burrows uskoi, että tuleva sarja lähtisi nousukiitoon ja toisi julkisuutta tuntemattomille näyttelijöille. 

– Sanoin, että tämä on viimeinen päivänne tuntemattomana. Kun sarja julkaistaan, ette voi mennä enää minnekään ilman, että teidät huomataan. Kukaan heistä ei uskonut minua. 

Kaikki sarjan näyttelijät olivat tuolloin vielä varattomia, joten Burrows joutui antamaan heille rahaa, jotta he pääsevät pelaamaan kasinolle. 

– Annoin kullekin parisataa taalaa, jotta he voisivat mennä pelaamaan. 

Myöhemmin, kun sarja keräsi menestystä, jokainen näyttelijä maksoi takaisin ohjaajalle saamansa 200 dollaria. 

Frendit pyörii Subilla ja Ava-kanavalla. Kaikki kaudet katsottavissa HBO Maxilla. 

Lähde: People 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

02.06.2022 11:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa