fbq
suoratoistoKatso trailerit: Frendien paluu!
Katso trailerit: Frendien paluu!

Uusi, Yhdysvalloissa 27.5. ensi-iltansa saava Friends: The Reunion ei siis ole varsinainen uusi jakso rakastettuun komediasarjaan, vaan eräänlainen muisteluspesiaali. Se on saanut nimekseen "The One Where They Get Back Together" eli "Se, jossa he kokoontuvat takaisin yhteen". Alunperin erikoisjaksoa oli suunniteltu juhlistamaan Frendien 25-vuotisjuhlaa, mutta korona viivästytti tuotantoa.

David Cranen ja Marta Kauffmanin luoma Frendit-sarja (Friends, 19942004) kertoi kuudesta Manhattanilla New Yorkissa asuvasta nuoresta ystävyksestä. Tilannekomediaa tehtiin vuosituhannen vaihteen molemmin puolin 10 kautta ja 236 jaksoa, ja se kohosi katsojien kestosuosikiksi ympäri maailmaa. Sarjan pääroolien näyttelijöistä tuli paitsi rikkaita supertähtiä myös sydänystäviä keskenään. Uudessa erikoisjaksossa he kaikki eli  Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer kokoontuvat yhteen muistelemaan menestyssarjansa tekemistä.

Frendien kaikki 10 kautta ovat katsottavissa HBO Nordicilla. Vielä ei ole tiedossa, onko uusi erikoisjakso katsottavissa myös Suomessa.

20.05.2021 15:25 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: HBO Nordic & HBO Max

Seuraa meitä somessa