fbq
UutisetEuphoria-tähti Jacob Elordi punkkasi ennen hittirooliaan autossa ja ystävänsä sohvalla:  "Minulla oli jotain 400 dollaria pankkitililläni"
Euphoria-tähti Jacob Elordi punkkasi ennen hittirooliaan autossa ja ystävänsä sohvalla: "Minulla oli jotain 400 dollaria pankkitililläni"

Supersuositun Euphoria-sarjan näyttelijä Jacob Elordi, 25, kertoo GQ-lehden haastattelussa ajasta ensimmäisen suuren projektinsa, Netflixin The Kissing Booth -elokuvan julkaisun jälkeen. 

Elokuvan kuvausten päätyttyä vuonna 2017 australialaisnäyttelijä muutti Los Angelesiin asumaan pariksi viikoksi hänen ystävänsä sohvalle. Jacob nukkui lisäksi myös vuoden 2004 Mitsubishi-merkkisessä autossaan. 

– En ollut buukannut mitään töitä. Luulen, että minulla oli jotain 400 tai 800 dollaria pankkitililläni jäljellä. Euphoria oli viimeinen koe-esiintymiseni, ennen kuin menin kotiin tienaamaan rahaa, Jacob kertoo julkaisulle. 

Lue myös: Toimittajan kommentti: Tytöt tytöt tytöt on kuin suomalainen versio kohusarja Euphoriasta, mutta vielä parempi

J
Euphoria kertoo  East Highlandissa asuvista amerikkalaisteineistä, jotka bilettävät, juovat, käyttävät huumeita, harrastavat seksiä ja yrittävät löytää rakkautta.

Jacob sai pian roolin HBO:n Euphoria-sarjasta Nate Jacobsina. Kun oli pilottijakson kuvausten aika, hän luotti edelleen autoonsa. 

– Autoni oli kuin himohamstraajan. Se oli täynnä laatikoita, vaateripustimia ja muita tavaroita. 

Ohjelman tuottaja huomasi tilanteen ja buukkasi Jacobille huoneen Standardissa West Hollywoodissa. 

– Minulle kävi todella hyvä tuuri. Eikö kuulostakin aivan L.A.-tarinalle? 

Jacob avautui haastattelussa myös koulukiusaamistaustastaan. Hänet oli valittu William Shakespearen näytelmässä Kesäyön unelma Oberoniksi, keijujen kuninkaaksi. Siitä lähtien muut oppilaat alkoivat pilkata häntä homoksi.

Jacob ei lannistunut vaan lisäsi kiusaajille vettä myllyyn. Hän alkoi meikata roolia varten. 

– Ajattelin, että jos minusta tulee keijujen kuningas, minusta tulee helvetin kuumin keijujen kuningas, jonka olet koskaan nähnyt. 

Euphoria katsottavissa HBO Maxilla. The Kissing Booth -saaga katsottavissa HBO Maxilla. 

Lähde: People

Artikkeliin liittyvät aiheet:
13.08.2022 20:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa