fbq
TVUusi BB-asukas Milla ei samaistu muihin naisiin: "En jaksa jutella hiustenlaitosta"
Uusi BB-asukas Milla ei samaistu muihin naisiin: "En jaksa jutella hiustenlaitosta"

Milla asuu Vantaalla ja on koulutukseltaan lähihoitaja. Hän työskentelee tällä hetkellä nuorten parissa. Millan mukaan hän on hyvä havainnoimaan ihmisten reaktioita ja tunnetiloja. Hän pitää itseään myös älykkäänä ja vakuuttavana.

Lue myös: BB-Ruzbeh laukoo tökerön kommentin häätöäänestyksen jälkeen – Sofia tuohtuu: “Ei aikuinen mies voi käyttäytyä noin lapsellisesti”

Millan mukaan hän on hyvin erilainen kuin suurin osa naisista. Lisäksi hän kertoo tulevansa usein paremmin toimeen miesten kuin naisten kanssa. Katso kysyi Millalta ennen tämän taloon astelemista asiasta.

- Miesten kanssa on jotenkin helpompi jutella. Mä en ole itse sellainen, että jaksaisin jutella hiustenlaitosta, meikeistä enkä hevosista. Miesten kanssa on helpompi jutella sellaisista normaaleista, arkisista asioista, hän perustelee.

Milla inline
Milla kertoo pyrkivänsä liittoutumaan muiden taloon kesken tuotantokauden astelleiden kilpailijoiden kanssa.

Kyllästynyt Tinderiin

Milla myös kertoo kyllästyneensä Tinderiin, joten nyt on BB-pelin vuoro. Hän kertoo Katsolle, mitkä asiat häntä suositussa deittisovelluksessa kyllästyttää.

- Ihmiset ovat siellä jotenkin outoja. He ovat siellä liian helppoja. Itse olen sellainen, että tykkään keskustella asioista, mutta siellä mennään suoraan asiaan, hän huokaa.

Millan lisäksi BB-talo saa uuden asukkaan Karvanista.

Big Brother Nelosella ja Ruudussa.

Lue myös: BB-Aleksi, 22, haaveilee itseään vanhemmasta kumppanista - arvostelee ikäisiään naisia: "Saattavat vastata.."

Artikkeliin liittyvät aiheet:
22.09.2022 10:18 | Teksti: Miikka Ylä-Jussila | Kuvat: Jukka Alasaari, Nelonen

Seuraa meitä somessa