fbq
SuoratoistoBB-Ruzbeh laukoo tökerön kommentin häätöäänestyksen jälkeen – Sofia tuohtuu: “Ei aikuinen mies voi käyttäytyä noin lapsellisesti”
BB-Ruzbeh laukoo tökerön kommentin häätöäänestyksen jälkeen – Sofia tuohtuu: “Ei aikuinen mies voi käyttäytyä noin lapsellisesti”

Big Brother -talosta lähti jälleen sunnuntaina 18.9. yksi asukas. Kotimatkalle joutui Jerry, jonka lähtö harmitti erityisesti Sofiaa. Sofia murtuikin häätöäänestyksen tuloksen selvittyä kyyneliin.

Häädön jälkeen asukkaat pitävät pihalla jo tavaksi muodostuneen iltateehetken omistettuna talolle hyvästit jättäneelle asukkaalle. He kaikki kehuvat vuorollaan Jerryä.

– Käsittämätön määrä ukkelilla tietoa, Miikka hehkuttaa.

– Jerry oli ihana tyyppi, hän kyseli paljon ja häntä kiinnosti miten muilla menee, Merve liikuttuu.

– Musta hän oli tosi itsevarma tyyppi ja tosi rohkea. Niinkin rohkea, että halusi lähteä horjuttamaan Roomaa, Ruzbeh tokaisee hymyillen viitaten hänen, Miikan, Reeon sekä Heidin liittoon.

Lue myös: Uusi viikko tuo jälleen uuden asukkaan BB-taloon - tässä hän on

J
Jerry joutui jättämään Big Brotherin kesken. 

Anteeksipyyntö

Letkautusta seuraa hajanaisia naurahduksia, mutta asukkaiden kasvoilta paistaa kiusaantuneisuus. Sofia on Ruzbehin heitosta erityisen näreissään. Hän on harmistunut Jerryn häädöstä, ja kokee heiton todella epäsopivaksi tilanteeseen.

Myöhemmin illalla Sofia ja Ruzbeh päätyvät keskustelemaan päivän tapahtumista. Sofia haluaa keskustella erityisesti Ruzbehin käytöksestä iltateen aikana.

– Ei aikuinen mies voi käyttäytyä noin lapsellisesti, Sofia sanoo pettyneenä ja jatkaa samaan hengenvetoon: – Tuon piti olla kiva hetki ja sit sä heität tuollasen niin v*tun lapsellisen vitsin ihmisestä, kenestä moni täällä välittää.

Ruzbeh toteaa, että olisi varmasti käyttäytynyt eri tavoin Jerryä kohtaan, jos heidän välinsä olisivat olleet yhtä läheiset kuin esimerkiksi Jerryllä ja Sofialla.

– Mä heitän huumoria tosi paljon, mun huumori on outoa, Jerrykään ei tajunnut, säkään et tajua, monet ei tajua, mutta mäkään en tajua monien huumoria, me ollaan niin erilaisia. Mun tarkoitus ei ollut olla mitenkään ilkeä, Ruzbeh puolustautuu harmistuneena.

Hän jatkaa, että halusi siinä tilanteessa vain keventää tunnelmaa vitsillä, jota ei oltu tarkoitettu pahassa mielessä. Hän muistuttaa Jerrynkin uhonneen hänelle, kuinka aikoo pistää Rooman palamaan.

Ruzbeh pyytää anteeksi Sofialta ja myös mahdollisesti Jerryltä, jos on loukannut häntä tai saanut hänet surulliseksi heitollaan. Sofia hyväksyy anteeksipyynnön, ja ilta jatkuu paremmissa tunnelmissa.

Big Brother 24/7 Ruudussa. Lähetys Nelosella joka päivä kello 21
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
19.09.2022 20:15 | Teksti: Jasmin Vainio (tiedote) | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa