fbq
TVOlavi Uusivirta avautuu tv:ssä: heitettiin umpikännissä baarista ulos – ohikulkijalta terävä kommentti

Olavi Uusivirta avautuu tv:ssä: heitettiin umpikännissä baarista ulos – ohikulkijalta terävä kommentti

Uuden Suomi soi -musiikkiohjelman avausjaksossa perjantaina (5.5.) laulaja Olavi Uusivirtaa, Jonna Tervomaata, Samuli Putroa, Pate Mustajärveä ja Mira Luotia pyydetään muistelemaan nuoruutensa 15 ikimuistoisinta sekuntia.

Uusivirran unohtumattomimmat sekunnit liittyvät opiskelupaikan juhlistamiseen Lost & Found -yökerhossa, joka sijaitsi Helsingin Punavuoressa. Hän oli päässyt Teatterikorkeakouluun.

– Kaverit olivat juottaneet minulle hirveän määrän fisu-shotteja. Jossain vaiheessa huomaan, että oksennan tuoppiin. Se koko oksennus ei mahdu siihen tuoppiin, vaan alan sotkea Lost & Foundin lattioita, Uusivirta paljastaa.

Siinä vaiheesta toinen vartijoista otti häntä kiinni niskasta ja toinen takapuolesta, ja he kantoivat Uusivirran ulos. Artistille on kerrottu jälkikäteen, että hän istui katukivetyksellä yökerhon ulkopuolella. 

– Ystäväni Mika Kurvinen yrittää pitää päätäni pystyssä. Sitten siihen tulee kaksi vierasta tyyppiä, jotka kysyvät: ”Onks nyt helppoo olla onnellinen”, Uusivirta jatkaa ja viittaa omaan On niin helppoo olla onnellinen -kappaleeseen vuodelta 2005.

Lue myös: Pate Mustajärvi kertoo tv:ssä viinanhuuruisista vuosistaan: ”Sitten mentiin lataamoon”

Sisäkuva
Olavi Uusivirta esittää Aviciin Hey Brother -kappaleen, jota on kuunneltu Spotifyssa yli 850 miljoonaa kertaa.

Illan aikana Uusivirta esittää ruotsalaisen DJ Aviciin, eli Tim Berglingin (8.9.1989–20.4.2018) kappaleen Hey Brother käännösversion Palajan sun luo. Avicii teki itsemurhan vain 28-vuotiaana. Uusivirran mielestä artisti liittyy jatkumoon, jossa valtavan suuret megatähdet kuolevat ennenaikaisesti.

– Siinä on jotain ristiriitaista, että samaan aikaan täällä on tuhansia ja miljoonia nuoria ihmisiä, jotka eivät haaveile mistään muusta niin paljon kuin poptähteydestä, Uusivirta ihmettelee.

– Sitten ne katsovat idoleitaan, pop-tähtiään, niin sehän on helvetinmoinen hautausmaa ihmisiä, jotka ovat kuolleet ennen 50 ikävuotta. Kyllä sitä ajattelee, että miksi sä haluat tuonne. Sehän tappaa sut. 

Lue myös: Samuli Putro oppi luottamaan ihmisiin: ”Mediassa esiintyminen jännitti uran alussa kamalan paljon”

Suomi soi Nelosella perjantaisin kello 20 alkaen.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
05.05.2023 15:18 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa