fbq
TVThe Voice of Finland yllättää – Juha Tapio on sittenkin mukana ohjelmassa!
The Voice of Finland yllättää – Juha Tapio on sittenkin mukana ohjelmassa!

Uusi The Voice of Finland -kausi alkaa tapahtumarikkaalla jaksolla 27.1.

Ensimmäinen yllätys nähdään jo ennen kuin kilpailu on ehtinyt alkaa: Juha Tapio on sittenkin mukana ohjelmassa! Tosin vain alussa toivottamassa onnea tuolinsa perineelle Elastiselle. Juhan tervehdyskäynti tulee yllätyksenä tähtivalmentajille, sillä he luulevat kuuntelevansa ensimmäistä koelaulajaa. Vain Anna Puu sanoo tunnistaneensa Juhan äänen heti.

Ohjelmaan palannut Elastinen saa puolestaan kylmää kyytiä ennen kuin penkit ovat ehtineet kunnolla lämmetäkään. Apulannan pojat blokkaavat hänet blokkausnapilla heti kun varaavat ensimmäinen laulajan itselleen. Pahaa-aavistamaton Elastinen painaa innoissaan nappia ja saa tuolinsa kääntymään, vain huomatakseen, että hänet on blokattu.

Elastinen protestoi blokkaustaan painamalla Anna Puun blokkausnappia, jolloin Apulannan tuoli kääntyy takaisin ja studiossa alkaa soida heidän oma biisinsä sanat: ”Käännä se pois”.

Blokkausta ei kuitenkaan enää lasketa, ja Apulanta saa haluamansa laulajan.

– Heinolan kukkaispojat kokevat minut niin suureksi uhaksi, että päättivät rangaista minua olemassaolostani. Peli on tullut kieroksi. Ei meillä silloin vanhoina hyvinä aikoina mitään blokkailtu, ohjelman kakkos- ja kolmoskaudella laulajia valmentanut Elastinen kommentoi.

Avausjakson hauskoihin hetkiin lukeutuu myös Heikki Paasosen vierailu erääseen kouluun, jonka yksi oppilas saa kutsun Ääni ratkaisee -koelauluun uudelta rehtorilta.

The Voice of Finland alkaen 27.1. perjantaisin ja sunnuntaisin Nelosella klo 20.00.

Lue myösToni Wirtanen ja Sipe Santapukki paljastavat voittoisuutensa salat The Voice of Finlandissa: ”Meillä on tunteiden lisäksi järki, mikä muilta puuttuu”
 

27.01.2023 09:09 | Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: Jukka Alasaari / Nelonen

Seuraa meitä somessa