fbq
TVTässä ovat uudet Tähdet, tähdet -kilpailijat - Konsta Hietanen kisaa uudestaan!
Tässä ovat uudet Tähdet, tähdet -kilpailijat - Konsta Hietanen kisaa uudestaan!

Mukana kilpailemassa uudella kaudella ovat: stand up -koomikko Sami Hedberg, artistilegenda Meiju Suvas, mestari-imitaattori Jarkko Tamminen, laulaja Maria Lund, musiikkiteatterin taituri Lauri Mikkola, laulaja Sara Siipola, Portion Boys -yhtyeestä tuttu Mikael Forsby sekä ohjelmaan paluun tekevä näyttelijä ja Tähdet, tähdet -voittoaan puolustava Konsta Hietanen.

Ohjelman kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.

Ohjelmasta kuvataan nyt seitsemän jakson kausi, jonka tuomareina toimivat Hanoi Rocks -legenda Sami Yaffa, Radio Suomipopilta tuttu Juuso Mäkilähde ja Suomen kansallisoopperan taiteellinen johtaja Lilli Paasikivi. Kauden juontaa Susanna Laine.

Ohjelmassa musiikkigenret vaihtuvat viikoittain. Tähdet, tähdet perustuu kansainväliseen The Ultimate Entertainer -formaattiin, joka eroaa perinteisistä laulukilpailuista siten, että siinä kilpaillaan ensisijaisesti parhaan viihdyttäjän tittelistä.

Näin kilpailijat kommentoivat mukaan lähtemistään tiedotteessa:

Maria Lund

“Tämä formaatti on pitkään ollut haaveeni, ihan parasta päästä haastamaan itseäni”
 
Musikaalilavoilta ja jazz-tulkinnoistaan tunnettu näyttelijä-laulaja Maria Lund lähtee Tähdet tähdet -kisaan haastamaan ennen kaikkea itsensä ja on valmiina yllättämään suuren yleisön monipuolisuudellaan ja heittäytymiskyvyllään. Kilpailussa Maria aikoo antaa palaa, oli kyseessä sitten repivä rock tai sähäkkä popshow.

Sami Hedberg

“Musiikki oli mulle alunperin paljon tärkeämpää kuin komedia!”

Sami Hedberg pystyy koomikkona saamaan tuhatpäiset yleisöt nauramaan. Vaan miten on Samin laulunlahjojen laita? Musiikkia ikänsä koko sydämestään rakastanut Sami ei aio nousta Tähdet tähdet -lavalle vitsailemaan, vaan on sielu avoimena valmiina laulamaan itsensä kansan sydämiin.

Sara Siipola

“Kiljuin onnesta, kun kuulin pääseväni mukaan”
 
Sara Siipola on nuori nouseva laulajalahjakkuus. Suurelle yleisölle ehkä vielä tuntematon Sara toteuttaa nyt suurta unelmaansa päästessään Tähdet tähdet -lavalle, ja onkin valmiina lumoamaan kaikki laulutaidoillaan, ennakkoluulottomalla heittäytymisellään ja todellisella naisenergialla.

Mikael Forsby

“Vahvuuteni on se, ettei mulla ole minkäänlaista häpeäfiltteriä”

Mikael Forsby on supersuositusta Portion Boysista tuttu muusikko ja musiikkituottaja. Vaikka laulu ei olekaan hänen päälajinsa, tämä vauhtiveikko lähtee kisaan häpeilemättä ja valmiina viihdyttämään täysillä. Mikaelin tavoiteena onkin pistää joka kerta Tähdet tähdet -lavalla kunnon bileet pystyyn.

Konsta Hietanen

“Tällä kaudella en ole altavastaajan statuksella, vaan voittajan titteliä on puolustettava aivan sata lasissa koko ajan”

Hallitseva Tähdet tähdet -mestari Konsta Hietanen hurmasi katsojat aiemmalla kaudella vilpittömällä ja rohkealla esiintymisellään. Poika ja ilves -elokuvastakin muistettu ex-jalkapalloilija on tullut viime vuosina suomalaisille tunnetuksi muusikkona ja näyttelijänä, viime aikoina erityisesti Salatuissa elämissä. Konsta aikookin nyt ottaa kaikki keinot käyttöön ja antaa kaikkensa puolustaessaan titteliään. 

Meiju Suvas

“En enää jaksa välittää liikaa, mitä muut ajattelee, annan palaa!”

Meiju Suvas  on tuottanut hittejä jo viidellä vuosikymmennellä. Meiju elää tällä hetkellä elämänsä ruuhkavuosia. Hänen uusi elämänasenteensa onkin, että odottelun ja himmailun aika on ohi, sillä kerran täällä vain eletään. Meiju aikookin tuoda Tähdet tähdet -kisaan uuden, pelkäämättömän Meijun.

Jarkko Tamminen

“Aion tuoda lavalle aidon Jarkko Tammisen.”
 
Tuhannen hahmon taitaja Jarkko Tamminen tunnetaan imitaatiotaidoistaan ja komediarytmistään. Tähdet tähdet -yleisön Jarkko aikoo valloittaa heittäytymällä kilpailuun täysin omana itsenään, unohtamatta sitä, mistä hyvä show rakentuu.

Lauri Mikkola

“Mun jokainen biisi tulee olemaan aivan sairaan vaikea”
 
Helsingin kaupunginteatterin menestysmusikaalien Kinky Bootsin ja Priscillan päärooleissa viime vuosina loistanut Lauri Mikkola on suvereeni esiintyjä ja tekninen monitaituri. Tähdet tähdet -ohjelmaan Lauri lähtee haastamaan itseään laulajana ja valloittamaan suuren yleisön sydämet.
  

Artikkeliin liittyvät aiheet:
11.10.2022 13:26 | Teksti: Tanja Korpela | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa