fbq
TVTällaisia tuloksia Pinkku Pinsku sai Olet mitä syöt -ohjelmassa: ”Paino ei saa enää yhtään laskea”
Tällaisia tuloksia Pinkku Pinsku sai Olet mitä syöt -ohjelmassa: ”Paino ei saa enää yhtään laskea”

Olet mitä syöt -ohjelman 8.12. nähtävässä jaksossa suosikkitubettaja Pinkku Pinsku eli Pinja Sanaksenaho treenaa paljon, syö huonosti ja on sekoittanut elimistönsä ravintolisillä.

Pippa Laukka on pannut jaksossa Pinjan elämäntavat kuntoon, ja hänen tulisi noudattaa niitä kahden kuukauden ajan. Tärkeimpiä asioita hänen uusissa elämäntavoissaan tulisi olla säännöllinen ruokarytmi. 

Kuntovalmentajan kanssa myös tarkistetaan, että Pinja treenaa oikein. Häntä ohjeistetaan vähentämään salitreeniä ja korvaamaan se kestävyysliikunnalla. 

Pinja toteuttaa uusia elämäntapojaan kurinalaisesti. Hän joutuu kuitenkin tunnustamaan Pipalle käyttäneensä muutaman kerran ravintolisiä, jotka Pippa kielsi häneltä kokonaan, sillä hänen mielestään ne olivat aiheuttaneet hänelle kilpirauhasongelmia. Pinja sanoo kuvittelevansa, ettei pysty ilman ravintolisää treenaamaan tarpeeksi kovaa, vaikka tietää, ettei asia niin ole. 

Lue myös: Olet mitä syöt: Suosikkitubettaja Pinkku Pinsku on aiheuttanut ravintolisillä itselleen kilpirauhasen toimintahäiriön: ”Mun keho huutaa hätätilassa”

Pippa kehottaa Pinjaa kuitenkin pieneen joustavuuteen.
– Joskus voi olla pulla päivässä tai joku pieni herkku, hän neuvoo. 

Pian Pinja repäiseekin ja ostaa sipsipussin ja dippiä. Hän nauttii myös pizzasta ja kertoo oppineensa arvostamaan kohtuutta.

pinsku

Kahdeksan viikon kuluttua nähdään, miten uudet elämäntavat ovat tulleet osaksi Pinjan elämää. Pinja kertoo, että hänellä on ollut hyvä draivi päällä ja hänen arjessaan nyt rytmi. 
Hän on oppinut, että levolla on merkitystä ja hän pitää kaksi lepopäivää treenaamisesta viikossa. Lisäksi hän osaa nyt ennakoida ja suunnitella aterioitaan. Pippa muistuttaa myös jouston tärkeydestä.
– Sallivuus on terveen ihmisen merkki, hän sanoo.

– Mun suhde ruokaan on ihan erilainen nykyään, kunnioittaa sitä syömistä ja omaa nälän tunnetta. Ne on isoimpia muutoksia omasta mielestä, Pinja arvioi.

Vaikka tarkoituksena ei ollut painon pudotus, lopuksi Pinja punnitaan ja mitataan. Hänen lähtöpainonsa oli 63 kiloa, ja nyt se on 59,5 kiloa. Pipan mukaan paino on edelleen hyvä, mutta hänen mielestään se ei saa enää yhtään laskea. Vyötärön ympäriltä puolestaan on sulanut kolme senttiä. 

Treenin vähentäminen on tuonut parempia tuloksia. Lisäksi Pinja on onnistunut jättämään ravintolisät pois. Pippa kehuukin myös hänen maksa-arvojensa parantuneen. 

Lue myös: Olet mitä syöt palaa ruutuun - nämä julkkikset nähdään tulevalla kaudella

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa torstaisin.
 

08.12.2022 15:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa