fbq
TVSalkkareiden viikon juonipaljastukset: Eva ja Kristian antautuvat suuteloon ja joku yrittää taas ampua Noelin
Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Eva ja Kristian antautuvat suuteloon ja joku yrittää taas ampua Noelin

Keskenään maanneet Gunnar ja Salla pitävät tiedotustilaisuuden, jossa he kertovat vain puolikkaan totuuden yhteisen iltansa tapahtumista. Kari ja kumppanit jäävät epäileväisiksi tilaisuuden motiivista. Gunnar jää salaa kaipaamaan Sallan lämpöä.

Lue myös: Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Salla örveltää kännissä ja harrastaa seksiä yllättävän henkilön kanssa

Viola suree kadoksissa olevaa Miraa ja Ilo-vauvaa. Samaan aikaan Mira ja Ilo piileskelevät asuntovaunussa. Viola syyttää katoamisesta Anskua ja käy jälleen tämän kimppuun. Mira keksii kirjoittaa Violalle kirjeen väärennetyllä henkilöllisyydellä.

Salatut elämät jakso 4278
Mira ja vauva piileksivät asuntovaunussa.

Noel järjestää korporaationsa avajaiset. Aki ja kumppanit saapuvat juhliin kuokkavieraiksi kalastelemaan asiakkaita itselleen. Tuntematon hahmo vetää pyssyn esiin ja ampuu Noelia kohti. Miki saa ampujan kiinni ja järkyttyy ampujan henkilöllisyydestä. Myöhemmin hän valehtelee, ettei hän nähnyt ampujaa.

Salatut elämät 4281

Eva on ollut Oulussa käymässä ja palaa etuajassa. Ihanan anopin läsnäolo ärsyttää Kristiania. Lasse huomaa kaksikon jännitteiset välit. Myöhemmin Eva ja Kristian ajautuvat riitaan, jonka päätteeksi he suutelevat kiihkeästi. 

Lue myös: Varo juonipaljastuksia! Salkkarit-tuottaja Marko Äijö vihjaa uudesta kohusuhteesta: ”Eeva ei tunnetusti voi itselleen mitään”

Salatut elämät jakso 4280
Kalle viihtyy Petrin seurassa.

Kalle käy lounaalla Petrin ja Ismon kanssa. Mustasukkainen tarjoilija-Sampo kaataa jäävedet Petrin housuille. Kalle on tyytyväinen, ettei tilanne aiheuta isompaa kohtausta. Kalle luulee Ismon antavan Petrille siunauksensa, mutta oikeasti Ismon mielestä Sampo on parempi mies Kallelle.

Salatut elämät MTV Katsomossa ja maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

03.10.2022 07:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa