fbq
TVSalkkareiden viikon juonipaljastukset: Cindy päätyy sairaala-potilaaksi – mitä tekee kaikkien aikojen hössöttäjä Ulla Taalasmaa?
Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Cindy päätyy sairaala-potilaaksi – mitä tekee kaikkien aikojen hössöttäjä Ulla Taalasmaa?

Tällä viikolla Salatuissa elämissä tapahtuu: Akin ja Cindyn lisäksi sutinaa on Nellan ja Mikin välillä, Ulla yllättää, ja Aarolta lähtee mopo kunnolla näpeistä.

Akin ja Cindyn treffailun yllä leijuva paha karma jatkuu, sillä sairaalatreffien päätteeksi Cindy päätyy itsekin potilaaksi.

Nella kohtaa siirtosydämensä alkuperäisen omistajan lesken, Eetun, joka syyttää Nellaa vaimonsa kuolemasta. Mutkan kautta tämä johtaa siihen, että Nella ja Miki päätyvät suutelemaan!

Miran haaveet vapautumisesta kaatuvat Anskun juoneen.

Lue myös: Aaron etsintä tuottaa järkyttäviä tuloksia

Linda yrittää vieroittaa Aaro-isänsä lääkekoukusta, mutta kun Aaron käytös muuttuu yhä aggressiivisemmaksi, apuun tarvitaan myös Joonatan, joka tuo mukanaan Aaroa vihaavan Lassen. Tästäpä syntyy selkkaus jos toinenkin.

Dahliakaan ei ole suostuvainen antamaan anteeksi häntä lyöneelle Aarolle. Dahlia saa yllättävää empatiaa Ullalta ja päätyy jopa asumaan Taalasmaiden asunnolle.

Karin autokorjaamolla työt aloittavan Hanin ja Joonatanin väliltä paljastuu yllättävä yhteys.

Aki häätää Benjaminin, joka joutuu etsimään uutta asuntoa.

Salatut elämät MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

13.03.2023 07:15 | Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: MTV3

Seuraa meitä somessa