fbq
TVRiku Nieminen sopi jopa kolmet deitit päivässä – kertoo tv:ssä, miksi hänet potkittiin ulos Tinderistä
Riku Nieminen sopi jopa kolmet deitit päivässä – kertoo tv:ssä, miksi hänet potkittiin ulos Tinderistä

Näyttelijä-ohjaaja Riku Nieminen ja sometyöläinen Natalia Salmela ovat perjantai-iltana 2.12. Gogi Mavromichaliksen vieraina Gogin kantabaarissa

Kolmikko pelaa ohjelmassa tutustumispeliä. Yksi korteista paljastaa, että Riku on käynyt saman päivän aikana peräti kolmesti treffeillä. 

– Olet kuuluisa näyttelijä, niin sulla on varmasti vientiä. Plus sä oot aika mukava ja kiva ihminen, Natalia toteaa näyttelijälle. 

Riku on eronnut vaimostaan Annika Poijärvestä, ja heillä on kaksi lasta. Korona-aikaan Riku päätti ladata itselleen deittisovellus Tinderin. 

– Eron jälkeen mä hetken kestin sitä koronakaranteenia, mutta sitten mä latasin Tinderin. Kahdessa viikossa mulla 18 treffit. 

Lue myös: Natalia Salmelan taapero tienasi vuodessa 60 000 euroa ja omistaa asunnon – somevaikuttaja paljastaa tv:ssä, kuinka lapsi hyötyy somejulkisuudesta

Kauaa Tinder-kokeilu ei kestänyt, sillä Riku potkittiin lopulta pois sovelluksesta. 

– Ihmiset luuli, että se on feikkitili, ja ne ilmiantoi sen. Sain kaksi sähköpostia, että nyt tän pitää loppua. Vaikka mä olin liittänyt siihen Instagramini, ne ei uskonut. 

Riku kertoo ohjelmassa myös siitä myös, miksi päätti hakea opiskelemaan politiikkaa. Hän jäi muutamaa pistettä vaille koulupaikasta yliopistossa. 

– Mä en ollut mikään akateemisesti lahjakkain lukiossa, enkä koskaan oo opiskellut tuohon tyyliin, miten mä opiskelin kuukauden verran niitä matskuja. Mä olin aika takamatkalla. 

Vaikka politiikka kiinnostaa, ei Rikua aio jättää näyttelijäntöitä. 

–  Mä teen niitä hamaan tappiin asti, Riku toteaa. 

Gogin kantabaari perjantaina 2.12. TV2-kanavalla kello 21.50 alkaen. 
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
02.12.2022 14:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa