fbq
TVMiika Nousiaista grillataan Joonas Nordmanin roast-ohjelmassa: ”Niin väsyttävä, että sitä käytetään raiskaushuumeena”
Miika Nousiaista grillataan Joonas Nordmanin roast-ohjelmassa: ”Niin väsyttävä, että sitä käytetään raiskaushuumeena”

Illan aikana Miika Nousiaista roastaavat Joonas Nordmanin lisäksi Niina Lahtinen, Janne Porkka, Jenni Poikelus, Fathi Ahmed ja Ville Myllyrinne.

Joonas Nordman pääsee ensimmäisenä marinoimaan Miikan epäkorrekteilla jutuillaan. Hän mainitsee, kuinka Miika kutsuu itsekin itseään Hakaniemen puuduttajaksi tylsistyttävien juttujensa ja katkeamattoman puhevirtansa vuoksi. 
– Miikan seura on siis niin väsyttävää, että sitä käytetään raiskaushuumeena, Joonas julistaa.

Niina Lahtinen jatkaa samasta aiheesta ja toteaa, että Miika on ainoa julkisuuden henkilö, jolle käy niin, että fanin kohdatessaan tämä joutuu irrottautumaan hänestä, eikä toisinpäin.

Lue myös: Mari Perankoski haukkuu miestään seksuaalirikolliseksi ja juopoksi tv:ssä - Jouni Hynyseltä tyly kuitti: "Bussihuora"

Joonas Nordman Show

Niina myös ihmettelee, miksi Miikan kirjat myyvät. Niissä kun on aiheina esimerkiksi juurihoito, metsäteollisuuden konkurssit ja pimeässä metsässä juokseminen.
– En tiedä, mut epäilen, et seuraavat kirjojen aiheet on koiran pitkittynyt ripuli, vihanneslokeroon mädäntyneet kasvikset ja hauskanpito Jenni Poikeluksen kanssa.  

Jenni Poikelus puolestaan keskittyy arvioimaan Miikan ulkonäköä. Erityisesti harmaasta hiuskuontalosta irtoaa monta vitsiä.
– Miika Nousiaisen tukka on niin harmaa, että Aira Samulin yritti työntää tamponin sen suuhun, Jenni Poikelus latasee.

Lopussa myös Miika itse pääsee haukkumaan muut esiintyjät vuorollaan.
– Ulkomaillahan nää miespuoliset talk show -isännät on komeita ja karismaattisia, ja Suomessa riittää, et näyttää Porin naispuoliselta kaupunginjohtajalta, Miika antaa takaisin Joonas Nordmanille. 

Lue myös: Joonas Nordman tuo televisioon rapakon takaa ohjelman, jossa törkeydellä saa kunniaa: Tämä ei ole mikään lastenohjelma!

Joonas Nordman Show: Grillikausi MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.00.
 

30.04.2022 10:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa