fbq
TVMieskoomikot solvaavat porukalla Ina Mikkolaa tv:ssä - törkeä kommentti saa keskisormen nousemaan
Mieskoomikot solvaavat porukalla Ina Mikkolaa tv:ssä - törkeä kommentti saa keskisormen nousemaan

Koomikko Joonas Nordmanin roustausohjelmasta nähdään kauden viimeinen jakso lauantaina 21.5. MTV3-kanavalla. Vieraina jaksossa ovat Fatim Ahmed, Köpi Kallio, Jaska Saariluoma, André Wickström ja Ina Mikkola. Pääroustattavana on toimittaja Riku Rantala. Kaikki paikalla olijat joutuvat kuitenkin grillauksen kohteeksi ja saavat tuntea herjan nahoissaan. 

Koomikko André Wickström ei säästele sanojaan roustatessaan toimittaja Ina Mikkolaa. 

– Puheen ollen naamoista, jota ei halua nähdä kun vetää käteen, niin Ina Mikkola, Wickström pamauttaa. 

Ina Mikkola nostaa leikkisästi keskisormensa pystyyn, mutta André heittää lisää bensaa liekkeihin. 

– Ina Mikkola on feministi, minäkin olen. Minäkään en tykkää ottaa suihin. Olet myös kommunisti. Tai niin väitit yhdessä lehdessä. Mutta tiedän niin hyvin, että mun on helppo olla kommunisti. Sähän et hirveästi tienaa, joten sun on pakko olla.

Lue myös: Mari Perankoski haukkuu miestään seksuaalirikolliseksi ja juopoksi tv:ssä - Jouni Hynyseltä tyly kuitti: "Bussihuora"

Ina Mikkola

Loppuun André heittää herjan, joka saa leuat suorastaan loksahtamaan auki. 

– Kun katsoo sua Ina Mikkola, niin niin olet just sen näköinen, että sun viereen ei halua istua sporassa. Mulla ei ole sitä, mitä sä haluat ostaa ja en halua ostaa sitä mitä sä myyt, ei kiitos Ina. Tiedän, ettei 20 euroa ole paljon, mutta silti. Ei, mulla on perhe. 

Myös Köpi Kallio ei säästele sanojaan. Hän kertoo tietävänsä syyn, miksi Ina Mikkola halusi osallistua Komppania Ketonen & Gustafsberg -ohjelmaan. 

– Tykkäät runkata paljon. En ihmettele yhtään, että tykkäsit lähteä mukaan Suomen puolustusvoimista kertovaan tv-ohjelmaan. Siellä saa vemputtaa. 

Jälleen Inan ulkonäkö joutuu syyniin. 

– Sulla on vaan yksi huono puoli. Kun laittaa Ina Mikkolalle aseen käteen, niin hän ei näytä sotilaalta, vaan enemmänkin sellaiselta Hello Kittyltä, joka on ryhtynyt kouluampujaksi. 

Myös illan isäntä Joonas Nordman huomauttaa Inan ulkonäöstä. 

– Kun oma läheinen alkaa näyttämään mielenterveyspotilaalta, hänen pitäisi hakeutua hoitoon. Ina Mikkola hakeutui julkisuuteen. 

Joonas Nordman Show: Grillikauden päätösjakso lauantaina 21.5. kello 21. 

Tilaa Katso-lehti tästä

Artikkeliin liittyvät aiheet:
21.05.2022 10:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa