fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastukset: Brooke uskoo yhä liittoonsa Ridgen kanssa
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastukset: Brooke uskoo yhä liittoonsa Ridgen kanssa

Jälleennäkemisestään hurmioituneet Steffy ja Finn lentävät yksityiskoneella Monacosta takaisin Los Angelesiin. Mukana ovat sekä pariskunnan lapset että Taylor ja Ridge. Kaikki tuntuu olevan jälleen täydellisesti kunnossa. Taylor kertoo, ettei voi uskoa, että Finn on sittenkin elävien kirjoissa ja hyvävointinen. Finn kertoo, että käy vielä lääkärintarkastuksessa, kun he ovat saapuneet kotiin.

Los Angelesissa Brooke odottelee malttamattomasti Euroopasta saapuvia matkalaisia. Hänelle on tietenkin tärkeintä nähdä jälleen Ridgeä. Brooke ei ole kuitenkaan tietoinen Ridgen ja Taylorin uudelleen lämmenneistä väleistä. Hope yrittää hillitä Brooken intoilua. Myös Deacon käy vierailemassa Brooken luona ja kertoo tyytyväisyydestään nykytilanteeseen.

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastukset: Taylor ja Ridge kuhertelevat Monacossa

Quinn ja Carter heräävät yhteisestä sängystä. Kummallakaan ei ole kiire mihinkään, ja kaksikko nautiskelee raukeasta hetkestä täysin rinnoin. Quinn ehdottaa, että heidän pitää tehdä yhteinen suunnitelma, ja onnesta hehkuva Carter suostuu suunnitelmaan ennen kuin kuulee, mikä se edes tarkalleen on.

Los Angelesiin palannut Finn tapaa Li-äitinsä. Steffy on suuttunut Lille siitä, kuinka asiat etenivät Finnin ja Sheilan välillä. Forresterien muotitalossakin ihmetellään Lin toimintaa, kun Taylor kertoo viimeaikaisista tapahtumista kaikille.

Bridget tapaa vihdoin Ridgen. Brooke haluaisi keskustella Brooken ja Ridgen yhteiskuvasta, jonka Hope julkaisi hiljattain verkossa. Ridgen mielessä pyörivät kuitenkin tapahtumat Monacossa.

Myöhemmin Brooke hehkuttaa Hopelle ja Liamille, että uskoo yhä avioliittoonsa Ridgen kanssa. Hope ja Liam kuitenkin vaihtavat katseita siihen tapaan, etteivät he ole täysin samassa uskossa Brooken kanssa.

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla MA–PE
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
27.11.2022 12:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa