fbq
TVKauniiden ja rohkeiden viikon juonipaljastukset: Sheila iloitsee Brooken epäonnesta
Kauniiden ja rohkeiden viikon juonipaljastukset: Sheila iloitsee Brooken epäonnesta

Tällä viikolla Kauniissa ja rohkeissa Ridge raivoaa Thomasille ja Sheila ottaa ilon irti, kun Brookelle kävi ohraisesti.

Taylorin ja Ridgen hääjuhla on keskeytynyt dramaattisesti, kun Thomasin vehkeilyt ovat tulleet kaikkien tietoon. Thomas on turvautunut suuriin valheisiin saadakseen Taylorin ja Ridgen jälleen yhteen.

Ridge jatkaa raivoamistaan Thomasille, kun taas Taylor haluaa tietää, vieläkö Rigde haluaa heidän menevän naimisiin.

Hope tulee suunniteltua aiemmin takaisin työmatkaltaan. Hän on huolissaan Brookesta ja tulee tukemaan äitiään. Brooken mielestä Hopen ei olisi pitänyt muuttaa aikataulujaan, mutta hän on myös liikuttunut Hopen eleestä.

Lue myös: Taylorin ja Ridgen häät – mikä muka voisi mennä pieleen?!

Sheila iloitsee Brooken viimeaikaisista vastoinkäymisistä. Deacon arvostelee Sheilaa, kun tämä nauttii toisten epäonnesta. Sheilan mukaan Brooke on kuitenkin ansainnut omilla toimillaan kaiken onnettomuuden, jonka keskellä nyt on.

Ridge kertoo Brookelle Thomasin huijauksesta. Brooke puolestaan informoi Hopea ja Liamia asiasta. Hope läksyttää Thomasia, ja Brooke puolestaan lähtee tapaamaan Tayloria.

Finn uskoo, että Sheila on yhä hengissä. Hän kertoo epäilyksistään Steffylle, mutta tämä ei ole vakuuttunut Finnin teorioista. Sheila itse kehittää suunnitelmia, jotta saisi olla lähellä poikaansa Finniä. Deacon yrittää estää Sheilan aikeita.

Kauniit ja rohkeat MTV3:lla maanantaista perjantaihin

18.03.2023 12:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: MTV3

Seuraa meitä somessa