fbq
TVIholla: Piritta Hagman avautuu tukalasta taloustilanteestaan: ”Olen todella huolissani”
Iholla: Piritta Hagman avautuu tukalasta taloustilanteestaan: ”Olen todella huolissani”

Piritta Hagman kertoo Iholla-sarjassa joutuvansa myymään mökkitonttinsa. Jakso on katsottavissa discovery+-palvelussa, ja TV5-kanavalla se esitetään 2.2. 

Piritta on laittamassa myyntiin järvenrantatonttinsa läheltä synnyin kaupunkiaan Poria, jonne hän oli aikeissa rakentaa mökin. Nyt 43-vuotias Piritta osti tontin itselleen 40-vuotissyntymäpäivälahjaksi. 

– En näillä resursseilla ja varallisuudella pysty muutamaan vuoteen, saati niin pitkään aikaan rakentamaan yhtään mitään, että on vain hyväksyttävä, että se täytyy myydä pois, hän toteaa jaksossa haikeana.

Piritta yrittää myös yhä kaupata Porissa sijaitsevaa omakotitaloaan, jota hän alkoi myydä ensimmäistä kertaa jo vuonna 2021. 

– Se (tontin myynti) helpottaa kovasti tulevaa talvea, koska mä olen todella huolissani nousevista sähkölaskuista, ja mä en ole ollenkaan varma, että sitä taloa myydään vielä pitkään aikaan siellä Porissa. Vatsaa vääntää jo pelkästä ajatuksesta. 

Samassa jaksossa Piritta kertoo, että hevosen pitoon kuluu rutkasti rahaa ja miettii, mitä tapahtuu, jos hänen Taneli-heppansa vaikkapa sairastuu.

– Luonnollisesti tuo hevosen ostaminen ei ollut millään tavalla myöskään järkevää, hän tunnustaa.

iholla

Hän myöntää tehneensä monia päätöksiä sydämellään, eikä niinkään järjellä. 

– Nyt mä vähän sitten kannan vastuuta niistä niin kuin kuuluukin, ja ne on vähän raskaat taakat ehkä. 

Hän kuitenkin perustelee ostaneensa Porin talon elämässään tapahtuneiden dramaattisten käänteiden seurauksena tarkentamatta, mitä oli tapahtunut.

– Sitä on vaikea selittää kenellekään muulle, mitä siinä tapahtui silloin. Mutta kaikki lähipiiristä näki sen ja sanoi, että sun oli vaan pakko, hän muotoilee.

Lue myös: Piritta Hagman tekee paljastuksen ulkomailla asuvasta deittikumppanistaan: ”Se on tosi kiinnostavaa ja seksikästä”

Iholla torstaisin TV5:llä ja discovery+-palvelussa. Jaksot esitetään viikon ennakkoon discovery+-palvelussa. 
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
01.02.2023 15:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa