fbq
TVHanna läväytti tv:ssä äkäisen piikin Bachelor-Tuomakselle - suhde päättyi hyytävästi: "Nähtiin kaksi kertaa ja sitten sä olit jo..."
Hanna läväytti tv:ssä äkäisen piikin Bachelor-Tuomakselle - suhde päättyi hyytävästi: "Nähtiin kaksi kertaa ja sitten sä olit jo..."

MTV:n Bachelor 2022 päättyi tiistaina (17.5.) kahden unelmien poikamiehen lopullisiin valintoihin, keiden kanssa he halusivat alkaa rakentaa parisuhdetta.

Timo valitsi odotusten mukaisesti Sonjan, jonka kanssa Timo oli käynyt treffeillä ohjelman aikana lukuisia kertoja. Tuomas puolestaan antoi viimeisen ruusun Hannalle, joka saapui ohjelmaan kesken kauden, mutta hurmasi Tuomaksen niin vahvasti, että ihastusta nousi.

Lue lisää: Bachelor-Tuomas valitsi lopulta mustan hevosen: ”Oon ihastunut häneen”

Päätösjakson jälkeen ilmestyneessä Bachelor: Ruusun jälkeen -ohjelmassa paljastui kuitenkin karu totuus siitä, miten Tuomaksen ja Hannan taival jatkui kuvausten päätyttyä.

- Ei olla oltu tekemisissä sitten tämän jälkeen, Hanna sanoi aluksi lyhyesti.

- Joo, muutama kerta me nähtiin sitten ohjelman kuvausten jälkeen. Vietettiin aika pitkiä pätkiä yhdessä, mutta ehkä sen muutaman kerran jälkeen tuli sitten sellainen fiilis, että ei ole sellaista tietynlaista kemiaa, Tuomas kertoi.

Bachelor
Tuomas antoi Hannalle viimeisen ruusun, mutta rakkaus ei voittanut.

 

Tämän jälkeen juontaja Mikko Parikka kysyi Hannalta näkemyksiä, miten kaikki meni.

- Tulin tänne ihan mielenkiinnosta kuuntelemaan, että mikä oli Tuomaksen syy tälle, että miksi meni niin äkkiä poikki. Kyllä se oli vähän yllättävää mulle, kun se tapahtui ihan muutaman kerran jälkeen. Mutta ei siinä sitten varmaan vain sitten syntynyt tarpeeksi sitä kemiaa, Hanna sanoi suoraan.

"Tuli nopeasti ja yllätti"

Kaksikko oli yhtä mieltä siitä, että päätös suhteen loppumiselle oli Tuomaksen. Hannan mukaan Tuomas oli vedonnut päätöksessä nimenomaan tunteiden puuttumiseen.

- Mutta ehkä itse ajattelin, että kun oli ollut niin upea kokemus, niin olisi ehkä halunnut nähdä vähän enemmän vaivaa siihen, että olisi edes tutustunut toiseen. Se tuli aika nopeasti ja se yllätti, Hanna sanoi.

Lue lisää: Bachelor-Tuomaksen ja Hannan suhde koki mahalaskun: ”Ilman kameraa kemia puuttui”

Tuomas yritti kuitenkin lähetyksessä selitellä päätöstään Hannalle.

- Haluan kuitenkin luottaa niihin omiin tunteisiin ja fiilikseen, mikä sitten tulee toisen kanssa vietetystä ajasta. Kyllä mä kuitenkin koin, että se oli mulle sellainen aika selkeä, että ei tässä ole sellaista kemiaa, mitä mä kaipaan parisuhteelta, Tuomas sanoi.

- Niin, kahden kerran jälkeen? Hanna piikitteli hyytävästi takaisin.

- On hienoa, että on aito, että pystyy kertomaan rehellisesti niistä tunteistaan. Arvostan sitä kyllä todella paljon, mutta kyllä mä yllätyin aika paljon, että se oli ne kaksi kertaa, että me nähtiin ja sitten sä olit jo... Tai aika paljon oli muuttuneet ne tunteet verrattuna siihen, mitä oli siellä Rodoksella.

18.05.2022 10:40 | Teksti: Mika Seppänen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa