fbq
TVHän saa potkut Diilistä – Jaajo Linnonmaa täräyttää suorat sanat: ”Turha jätkä”
Hän saa potkut Diilistä – Jaajo Linnonmaa täräyttää suorat sanat: ”Turha jätkä”

Jaajo Linnonmaan luotsaamassa Diilin seitsemännessä jaksossa 12.5. on jäljellä enää seitsemän kisaajaa Dora, Vili, Mikko, Clarissa, Sirly, Jarno ja Henri.

Jaksossa heidän tehtävänään on järjestää Extreme Run -juoksutapahtuma lapsille.

Molemmat joukkueet suoriutuivat ansiokkaasti keräten johtoryhmältä sankoin joukoin kehuja. Johtoryhmä palkitsee kilpailijat ylellisellä illallisella suorituksestaan. Muiden lähtiessä illalliselle kaksi kisaajaa joutuu kuitenkin jäämään johtoryhmän puheille. Jommallekummalle on luvassa lähtöpassit. 

Neuvonantaja Toni Lähde valitsee tiimistään hänen mielestään huonoiten suoriutuneen Henrin, jolle lapsiaiheinen tehtävä oli vahvasti oman mukavuusalueen ulkopuolella. Henrille pudotusuhka on ensimmäinen, sillä hän on suoriutunut aiemmista tehtävistä ansiokkaasti.

Lue myös: Diili-joukkueet järjestävät lastentapahtuman – yksi kilpailijoista pelkää lapsia: ”Ihan käsittämätöntä”

Noora Fagerström valitsee puolestaan Vilin, joka oli edellisessä jaksossa saman tilanteen edessä. 

Jaajo Linnonmaa totesi tuolloin Vilille, että tämän olisi syytä ottaa seuraavalla kerralla projektijohtajan rooli. Vili ottikin neuvosta vaarin ja veti projektia lastentapahtumatehtävässä. Vilin taktiikka antaa muille kisaajille tilaa ja olla liikaa johtamatta osoittautuu kuitenkin vääräksi johtoryhmän mielestä. 

– Siinä ei ole mitään vikaa, että annat tilaa kahdelle kaverille, joita kutsut supertähdiksi. Fakta on myös se, että meillä on tässä kilpailu meneillään ja jonkun pitäisi voittaa se. Jos te olisitte finaalikolmikko, niin olisit ihan turha jätkä siinä, kerta olet itsekin sitä mieltä, että nämä ovat kovempia tyyppejä kuin sinä, Jaajo tylyttää. 

Tästä syystä Jaajo Linnonmaa päätyy antamaan Vilille potkut. 

– Luonnollisesti harmittaa, mutta oli minun aika pudota. Jos porukka laitetaan paremmuusjärjestykseen, niin osuin aika lähelle näitä nurkkia, Vili toteaa lopuksi. 

Vili
Diili torstaisin kello 20.00 Nelosella. Katsottavissa myös Ruudussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Nelonen