fbq
TVElina Gustafsson ja Ansku Bergström paljastavat yksityiskohtia suhteensa alusta TTK:ssa – Elina ihastui ensisilmäyksellä
Elina Gustafsson ja Ansku Bergström paljastavat yksityiskohtia suhteensa alusta TTK:ssa – Elina ihastui ensisilmäyksellä

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa 16.3. toimittaja Maria Veitola vierailee ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ja hänen avopuolisonsa tanssija Ansku Bergströmin luona. Vierailun yhteydessä pariskunta muistelee suhteensa alkumetrejä, kun he tapasivat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kautta vuonna 2021. Jakso on katsottavissa MTV Katsomossa, ja se julkaistaan MTV3-kanavalla 23.3.

Gustafsson häkeltyi Bergströmin tyylistä jo ensikohtaamisessa. 

– En kyllä ajatellut, kun TTK-sopparia kirjoitin. Sitten sä tulet juuri sellaisissa lesbokuteissa. Sulla oli revityt farkut ja musta toppi, ja katsoin, että oh my gosh, tulen olemaan vaikeuksissa, Gustafsson muistelee Bergströmin tapaamista Veitolalle.

Lue myös: Elina Gustafsson ja Ansku Bergström avautuvat tv:ssä parisuhdekriisistään: ”Ellua tullaan tosi paljon iskemään”

Yökylässä Maria Veitola
Elina Gustafsson ihastui Ansku Bergströmiin lähes välittömästi tämän tavattuaan.

Gustafsson myös punasteli Bergströmin läheisyydessä, minkä vuoksi hän ei uskaltanut edes vilkaista nykyistä avopuolisoaan.

– En voinut katsoa edes Anskuun päin, kun olin ihan punainen koko ajan.

Myös Bergström huomasi katsekontaktin vähyyden.

– Mietinkin, että Elina ei katsonut ollenkaan muhun päin, Bergström naurahtaa.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin 21:00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

16.03.2023 06:15 | Teksti: Emmi Ikonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa