fbq
TVBig Brother -asukkaat syyttävät toisiaan kiusaamisesta - näin tuotannossa reagoidaan tulehtuneeseen tilanteeseen
Big Brother -asukkaat syyttävät toisiaan kiusaamisesta - näin tuotannossa reagoidaan tulehtuneeseen tilanteeseen

Big Brotherin tuorein kausi päättyi finaalilähetykseen sunnuntaina (27.11.). Kisan voiton nappasi itselleen helsinkiläinen Reeo, 49.

Kauden aikana osa BB-asukkaista kertoi kokevansa Reeon käytöksen ikävänä. Toiseksi tullut Laura kuvaili tiettyjen asukkaiden esimerkiksi piikitelleen ja naljailleen toisilleen.

Lue myös: Big Brotherin kulisseissa kuohuu! Laura syyttää muita kilpailijoita kiusaamisesta - katso BB-Valvomo

Puheet jonkinasteisesta kiusaamisesta kantautuivat Reeon korviin vasta hänen poistuttuaan Big Brother -talosta. Reeo ei tunnistanut kiusaamistilanteita, joista häntä syytetään.

- Minun täytyy katsoa ensin nuo jaksot, ennen kuin voin tähän mitään sanoa. Sinne on lähdetty pelaamaan, eikä tarkoitus ole edelleenkään ketään loukata. Voidaan palata asiaan sitten kun tiedän enemmän, Reeo kommentoi BB-Valvomon haastattelussa maanantaina (28.11.).

Lue myös: BB-Valvomo: Sunnuntaina pudonnut Merve helpottui päästessään ulos Big Brother -talosta: "Olen järkyttyneempi nyt kun lähdin sieltä"

Hän kuitenkin muistuttaa, etteivät ikävät puheet ole olleet yksipuolisia.

- Se, kenellä on puhtaat paperit itse kaudesta... Olen kuullut vähän juttuja, joita en viitsi nyt tässä tuoda julki, että mitä siellä on minusta puhuttu. Ne ketkä ovat katsoneet jaksot tai 24/7, mennään jo niin pitkälle, että siitä voitaisiin jo kenties jotain isompiakin juttuja nostaa.

Reeo ei tarkenna, minkälaisia "juttuja" hän tässä yhteydessä tarkoittaa.

Lue myös: BB-Valvomo: Kisan kesken jättänyt Nabaz yllättää: "En ole kontakteissa muiden asukkaiden kanssa!"

Reeo on joutunut erikoisten kiusaamissyytösten kohteeksi.
Reeo on joutunut erikoisten kiusaamissyytösten kohteeksi.

Tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin Maria Aaltonen kertoo, että asukkailla on mahdollisuus purkaa kauden aikana tapahtuneita tilanteita yhteisesti tuotannon kanssa jälkikäteen.

Big Brother Suomi -ohjelman osallistujille kuuluu tuotannon jälkeen perusteellinen jälkihoito, mihin asukkaat sitoutuvat. Mikäli esiin nousee aiheita tai asioita, jotka vaativat lisäselvityksiä tai puuttumista, etenemme prosessin mukaan, Maria kommentoi sähköpostitse.

Lue myös: "Pitää kestää piikittelyä!" - BB-talossa hermot kiristyvät: Merve puhkeaa lohduttomaan itkuun

Hän ei kommentoi tarkemmin kauden aikana nähtyjä yksittäisiä tilanteita tai asukkaiden välisiä jälkipuinteja.

- Jokaisen asukkaan kohdalla jälkihoito toteutetaan pääosin henkilökohtaisesti ja mahdolliset yksilöidyt tarpeet huomioon ottaen.

Big Brother -ohjelman aikaisempien kausien asukkaat ovat tunnetusti viettäneet tiiviisti aikaa keskenään. Tällä kertaa yhteiset illanvietot jäävät todennäköisesti vähäisiksi.

Reeo voitti Big Brotherista itselleen 30 000 euroa.
Reeo voitti Big Brotherista itselleen 30 000 euroa.

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
30.11.2022 16:10 | Teksti: Elina Niemi | Kuvat: Eva-Liisa Orupöld

Seuraa meitä somessa