fbq
SuoratoistoYksi suomalainen piirre Valtteri Bottaksessa ärsyttää australialaisrakasta – avautuu aiheesta Maria Veitolalle
Yksi suomalainen piirre Valtteri Bottaksessa ärsyttää australialaisrakasta – avautuu aiheesta Maria Veitolalle

F1-tähti Valtteri Bottas avaa ovensa toimittaja Maria Veitolalle Yökylässä-ohjelmassa. Jakso nähdään MTV3-kanavalla torstaina 9.2, ja se on katsottavissa jo MTV Katsomossa. 

Valtteri on ollut yhdessä australialaisen ammattipyöräilijän Tiffany Cromwellin kanssa liki kolme vuotta, ja myös hänet nähdään mukana ohjelmassa. Pariskunta on kutsunut Marian Monacoon, jossa heillä on kaksi kotia, kaupunki- ja viikonloppukodit. 

Valtteri ja Tiffany puhuvat suhteestaan avoimesti Marialle ohjelmassa.

He tutustuivat toisiinsa paikallispubissa, kun Valtteri oli vielä naimisissa silloisen vaimonsa Emilian kanssa. Suhde Valtterin ja Tiffanyn välille syttyi heidän mukaansa vasta, kun Valtteri oli eronnut. 

Lue lisää: F1-kuski Valtteri Bottas tutustui Tiffany-puolisoonsa ollessaan vielä naimisissa – näin yhteiskuva levisi nettiin

R
Tiffany Cromwell puhuu kauniisti puolisostaan Valtteri Bottaksesta, mutta myös huomautettavaa löytyy. 

Tiffany kuvailee rakastaan kauniisti Marialle illallispöydässä. 

– Hän on todella välittävä, mitä ei julkisesta kuvasta ehkä ajattelisi, sillä hän näyttäytyy aina vakavana. Kun Valtterin oppii tuntemaan, tajuaa, kuinka mukava ja aito tyyppi hän on, Tiffany kehuu jaksossa. 

Maria kysyy myös Valtterin negatiivisista tavoista. Yksi niistä on Tiffanyn mukaan se, että Valtteri ei laita tiskejä koneeseen. 

Myös yksi F1-miljonäärin luonteenpiirteistä harmittaa häntä joskus. 

– Ainut asia mikä ärsyttää on hänen suomalaisuutensa, kun hän vain sulkeutuu, sen sijaan että puhuisi asiat halki, Tiffany toteaa. 

Lue myös: Valtteri Bottas paljastaa Maria Veitolalle veropakolaisuutensa – Näin paljon enemmän hänellä jää käteen veroparatiisissa

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomossa. 

07.02.2023 18:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa