fbq
SuoratoistoThe Harlins: Renny Harlin murtuu muistellessaan Luukas-poikansa tekemää valintaa: "Silloin menetin kaiken"
The Harlins: Renny Harlin murtuu muistellessaan Luukas-poikansa tekemää valintaa: "Silloin menetin kaiken"

Renny ja Johanna Harlin viettävät The Harlins -sarjan neljännessä jaksossa The Refuge -elokuvan päättäjäisiä. Toimintapläjäys on saatu purkkiin, ja nyt rakastunut pariskunta suuntaa illalliselle työryhmän suomalaisten tekijöiden kanssa. Pöydässä istuu myös Rennyn aikuinen poika Luukas Harlin, joka on työskennellyt elokuvassa apulaisohjaajana.

Lue myösJohanna Harlin paljastaa tosi-tv-sarjassa rankan syömishäiriötaustansa – painoa alimmillaan 47 kiloa: "Sydämeni meinasi pysähtyä"

Renny kertoo jaksossa Luukaksen syntymästä sekä suhteestaan Luukaksen äitiin, Tiffany Bowneen.

- Luukas syntyi suhteesta, joka oli hyvin lyhyt. Mä en hänen äitinsä kanssa koskaan seurustellut, Renny alustaa.

- Kun Luukas tuli maailmaan, tein parhaani, jotta olisin hänelle täydellinen isä, hän jatkaa ja kertoo olleensa poikansa elämässä viikonloppuisän roolissa.

Luukaksen ollessa 1516-vuotias Renny kertoo eronneensa pitkäaikaisesta kumppanistaan. Tuo kumppani oli Rennyn ex-naisystävä Erika Wunch, jonka kanssa Luukas tuli hyvin toimeen.

- Meistä oli tullut ikään kuin sellainen pikku perhe. Luukaksen oli tehtävä valinta, haluaako hän asua ja olla ja elää isän kanssa vai äidin kanssa.

Luukas teki valinnan muuttaa äitinsä luokse Yhdysvaltoihin. Tämä oli Rennylle kova pala, joka herkistää elokuvaohjaajaa edelleen.

- Silloin menetin omasta mielestäni maailmassa kaiken, koska menetin poikani. Joka aamu ja ilta menin nukkumaan tai heräsin sen tunteen kanssa, kuin joku läheisin ihminen olisi kuollut, Renny kyynelehtii.

Lue myös: Renny Harlinilta rehvakas mielipide Johanna-rakkaansa näyttelemisestä: "Suurin suomalaisen koskaan tekemä rooli"

Luukas on nykyään 25-vuotias nuorimies.
Luukas on nykyään 25-vuotias nuorimies.

Renny muutti samoihin aikoihin Kiinaan tekemään elokuvia, ja maassa asuessaan hän hiljeni poikansa olemassaolosta täysin. 

- Kiinassa kukaan parhaista ystävistäni ja kollegoistani ei tiedä, että minulla on poika. Kielsin sen elämästäni, ja suljin sen oven. Kovetin sen paikan sydämestäni.

Täysi-ikäistymisensä myötä Luukas ja Renny jatkoivat jälleen aktiivisesti yhteydenpitoa, ja vuonna 2020 Renny kutsui poikansa Luokkakokous 3 -elokuvan tuotantoryhmään töihin. Luukas teki työtä käskettyä ja pyysi oma-aloitteisesti lupaa jatkaa isänsä jalanjälissä myös Bulgariaan.

Renny kuvailee tilannetta onnelliseksi lopuksi.

Tällä hetkellä Renny ja Johanna odottavat kesällä syntyväksi ensimmäistä yhteistä lastaan. Vauvan laskettu aika on kesäkuussa.

Lue myös: Raskausmasu näkyy jo! Renny ja Johanna Harlin saavat kesävauvan

Isä ja poika työskentelevät yhdessä elokuvien parissa.
Isä ja poika työskentelevät yhdessä elokuvien parissa.

The Harlins mtv-palvelussa keskiviikkoisin. Koko viikon jaksot julkaistaan kerralla. 

06.05.2022 17:15 | Teksti: Elina Niemi | Kuvat: Seiskan arkisto

Seuraa meitä somessa