fbq
SuoratoistoThe Harlins: Näin sujui Renny Harlinin ensikohtaaminen Johanna-vaimon vanhempien kanssa – ”Totta kai mulla pyöri mielessä se…”
The Harlins: Näin sujui Renny Harlinin ensikohtaaminen Johanna-vaimon vanhempien kanssa – ”Totta kai mulla pyöri mielessä se…”

Ensi viikolla mtv-palvelussa alkavassa The Harlins -sarjassa tutustutaan ohjaaja Renny Harlinin ja Johanna-rakkaan tapahtumarikkaaseen elämään. Renny ja Johanna ovat päästäneet kamerat ikuistamaan niin kuvauspäiviä elokuvan kulisseissa, perhetapaamisia kuin treffejäkin.

Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kuusi jaksoa. Kuudennessa jaksossa paljastetaan, millaisia ajatuksia Rennyllä oli ensikohtaamisesta Johannan vanhempien kanssa. Johannan isä, Porissa kunnallispoliitikkonakin tunnettu Antti Kokkila on samoja ikiä Rennyn kanssa.

- Totta kai mulla pyöri mielessä se, miten Johannan isä esimerkiksi suhtautuu tähän. Miten mä suhtautuisin, jos mä olisin isä ja tää ois mun tytär, ja tää ois se tilanne, Renny pohtii kameralle.

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinin elämä avataan katsojille tosi-tv-sarjassa: "Todellinen minäni tulee ensimmäistä kertaa esiin"

Jännittävä tapaaminen

Esimakua antavassa klipissä Renny illastaa Johanna perheen kanssa. Johannan Antti-isä miettii tunteitaan Rennyn ensikohtaamisesta.

- Olihan se jännä se ensimmäinen tapaaminen. Mutta sinä iltana, kun hän (Renny) tuli ensimmäistä kertaa meille, puhuttiin niistä asioista ihan vapaastikin. Ja kaikki näyttää menevän nyt aika hyvin, hän muotoilee.

Monica-äitikin saa puheenvuoron.

- Ja se on tosi iso asia, että Johanna on niin onnellinen tällä hetkellä. Renny rakastaa häntä niin paljon. Sehän on vanhemmille tärkein asia, että löytää sellaisen ihmisen, hän kertoo.

The Harlins, mtv-palvelussa keskiviikkoisin 27.4. alkaen. Koko viikon jaksot ovat katsottavissa kerralla mtv-palvelussa. Katso esimakua jaksosta alla olevalta videolta!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
22.04.2022 15:15 | Teksti: Henryk Björkström | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa