fbq
SuoratoistoTelevisiossa poikaystäväänsä pettänyt tosi-tv-kaunotar teki massiivisen elämäntapamuutoksen – ajeli päänsä kaljuksi ja muutti pakettiautoon
Televisiossa poikaystäväänsä pettänyt tosi-tv-kaunotar teki massiivisen elämäntapamuutoksen – ajeli päänsä kaljuksi ja muutti pakettiautoon

Brittiläinen Imogen Townley nousi kuuluisuuteen vuonna 2013 vain 21-vuotiaana, kun hän osallistui matkaoppaan roolissa Ibiza Weekender -tositelevisiosarjaan. Tuolloin sarjan nimi oli vielä Magaluf Weekender

Imogen päätyi sarjaan, kun hän työskenteli klubipromoottorina Magalufissa, jossa oli törmännyt sarjan tuottajiin. 

Tositelevisiosarjassa joukko brittinuoria ja matkaoppaita viettivät lomaa palmujen alla juoden ja juhlien. Juhlien lomassa suhdedraamaltakaan ei vältytty. Realitysarjasta on nähtävillä yksi kausi discovery+-palvelussa. Toinen kausi ilmestyy suoratoistopalveluun 18.7. 

Lue myös: Sohvaperuna, kaipaatko biletystä? Näillä sarjoilla koet baari-illan menemättä minnekään - katso listaus

Imogen nousi vuonna 2016 otsikoihin Isossa-Britanniassa, kun hän petti poikaystäväänsä kyseisessä ohjelmassa. Petipuuhia todisti koko tosi-tv-fanikunta ja naisen touhut saivat aikaan tuolloin kritiikkivyöryn. 

Poikaystävä Louis Harding oli ollut kotona Isossa-Britanniassa, kun Imogen oli heittäytynyt petipuuhiin ex-poikaystävänsä Deano Bailyn kanssa. Tapahtumat johtivat Imogenin ja Louisin eroon. Viimeisellä, vuonna 2017 näytetyllä kaudella Imogen ei ollut enää mukana. 

I
Imogen ja Deano (vas.) tutustuivat toisiinsa ohjelman kuvauksissa. Pari erosi, mutta päätyivät myöhemmin vällyjen väliin, kun Imogen seurusteli jo toisen miehen kanssa. 

Trolliviestit saivat laihduttamaan 

Tositelevisiouran jälkeen Imogen laihdutti koosta 42 kokoon 34. Imogenin mukaan trolliviestit aiheuttivat sen, että hän päätti pudottaa painoa. 

Painonpudotuksensa jälkeen Imogen alkoi vaikuttamaan sosiaalisessa mediassa ja markkinoimaan erilaisia terveystuotteita ja omaa treeniohjelmaa. Häntä seuraa Instagramissa yli 200 tuhatta silmäparia.

Kaunotar kävi ottamassa painonpudotuksen jälkeen itselleen myös silikonirinnat. 

Imogen totuttiin näkemään niin televisio- kuin someuran aikana näyttävänä: tekorusketuksessa ja voimakkaissa meikeissä. 

Lue myös: Metsähaaste: Somevaikuttajat jätetään korpeen ilman mukavuuksia – pelkkä nuotion sytyttäminen aiheuttaa vaikeuksia: "Ei helvetti"

Vuoden 2020 keväällä Imogenin tyyli kuitenkin muuttui yllättäen. Hän julkaisi toukokuussa Instagram-tililleen kuvan, jossa on pukeutuneena luonnonläheisesti. Hän kertoo saaneensa pari vuotta sitten lahjaksi Mandala-kortit, joita oli alkanut vasta taannoin tutkimaan.

Imogen kertoi saaneensa viestejä henkioppaiden kautta. 

– Kun kuljen pimeyteni läpi, tiedän, että oppaani ovat siellä näyttämässä minulle tietä. Näistä korteista vedin juuri sen, mitä minun piti nähdä. Niistä tuli peili ja sain paremman käsityksen tästä matkasta, jolla juuri olen. 

Kyseisen päivityksen jälkeen Imogen alkoi esiintymään sosiaalisessa mediassa luonnonläheisenä ja henkisenä persoonana. Lukuisissa kuvissa entinen tositelevisiotähti istuu kitara kädessään luonnon keskellä. 

Samaisen vuoden elokuussa Imogen avautui kauneusleikkauksistaan. Hän kertoi silikonien lisäksi käyneensä bum lift -toimenpiteessä. Henkistynyt Imogen totesi kirjoituksessaan, että teki toimenpiteet tv-alan ja sosiaalisen median paineiden vuoksi. 

– Muutama vuosi sitten ajattelin, että minun pitää mennä näihin äärimmäisyyksiin tunteakseni itseni kauniiksi, Imogen kirjoitti. 

Muodonmuutos

Vuonna 2021 Imogen yllätti toden teolla tositelevision ystävät, kun hän julkaisi Instagram-tililleen itsestään kuvan pää kaljuksi ajeltuna. 

– Kun jatkan niiden osien poistamista itsestäni, jotka eivät määrittele kuka olen, sitä lähempänä huomaan tutkivani, mitä todellinen rakkaus ja hyväksyminen on, Imogen kirjoitti. 

    
Imogen kirjoittaa päivityksessään, että hän on parin kuluneen vuoden aikana yrittänyt irrottautua yhteiskunnan luomasta paineesta ja vääristyneistä kauneusihanteista. 

– Sanotaan, että hiukset sisältävät muistoja. Minulle nämä muistot ovat vanhoja energioita siitä uskosta, että olen arvoton, ja ettei minua voi rakastaa. Ne eivät ole totuus siitä henkilöstä, mikä minusta on tullut. 

Imogen julkaisi toukokuussa itsestään päivityksen Instagram-tililleen, jossa kertoo kuulumisiaan. Hän kertoo asuneensa kaksi vuotta pakettiautossa eri puolella Iso-Britanniaa. Hän kertoi kuitenkin saaneensa merkkejä, että hänen pitää muuttaa takaisin kotipaikkakunnalleen Liverpooliin. 

– Olisi tietenkin ollut ihana herätä joka aamu keskellä luontoa tai eksyä Espanjan vuoristoon, asua pakettiautossa täysin vapaudessa. Henki on kutsunut minut kotiin syystä, ja nyt olen täällä, Imogen kirjoitti. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
26.06.2022 17:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: All Over Press, Instagram

Seuraa meitä somessa