fbq
SuoratoistoTältä prinsessa Diana ja Dodi Al-Fayed näyttävät The Crownissa – uudet kuvat julki
Tältä prinsessa Diana ja Dodi Al-Fayed näyttävät The Crownissa – uudet kuvat julki

Ison-Britannian kuninkaallisista kertovasta Netflixin supersuositusta The Crown -sarjasta alkaa uusi, viides kausi 9.11.

Prinsessa Dianan näyttelijä vaihtuu, ja roolissa nähdään uudella kaudella australialaisnäyttelijä Elizabeth Debicki. Prinssi Charlesia näyttelee Dominic West. Uusi, 1990-luvun alkupuolelle sijoittuva kausi käsitteleekin paljon heidän avioliittonsa hajoamista.

Dianan viimeiseksi miesystäväksi jääneen Dodi Al-Fayedin nahkoihin ui egyptiläisbrittiläinen näyttelijä Khalid Abdalla.

Lue myös: Prinsessa Diana tiesi kohtalonsa kaksi vuotta ennen kuolemaansa – uutuusdokumentti tarjoaa ennenjulkaisematonta tietoa onnettomuudesta

Sarjasta kuvataan tällä hetkellä jo seuraavaa kuudetta kautta, jota työstäessä kuvaajat ikuistivat näyttelijät Palma De Mallorcalla Espanjassa. 

Kyseisissä kohtauksissa Diana ja Dodi viettävät kuuluisaa lomaansa Etelä-Ranskassa heinäkuussa 1997, vain viikkoja ennen traagista kuolemaansa. Mukana ovat myös nuoret prinssit William ja Harry, joita esittävät Rufus Kampa ja Will Powell.

the crown

William ja Harry olivat todellisuudessakin äitinsä ja Dodin kanssa tuolloin lomalla, jota vietettiin Dodin isän Mohamed Al-Fayedin luksusjahdilla. 

Kuvausryhmän on nähty liikkuvan viime päivinä enemmänkin Mallorcan saarella, jossa on kuvattu monia kohtauksia meren äärellä. Ainakin Diana, William ja Harry on nähty pikaveneen kyydissä. Debicki on ollut kuin ilmetty Diana samanlaisessa tyylissään.

The Crownin kuvaukset keskeytettiin kuningatar Elisabetin kuoleman johdosta, mutta vain yhdeksi päiväksi. 

Lue myös: The Crown -sarjan kuvaukset keskeytetään kuningatar Elisabetin poismenon johdosta: "Rakkauskirje kuningattarelle"

diana

crown

crown

27.09.2022 07:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa