fbq
SuoratoistoUutta TTK-opettajaa etsitään nyt realitysarjassa – vaatimuslista on melkoinen
Uutta TTK-opettajaa etsitään nyt realitysarjassa – vaatimuslista on melkoinen

31.7. MTV Katsomossa alkavassa TTK: Tähtiopettajaa etsimässä -ohjelmassa TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg ja tähtiopettaja Jutta Helenius etsivät julkkisten tanssikisan seuraavalle kaudelle uutta tanssiopettajaa. 

Ahti-Hallberg kuvailee ohjelman tehtäviä todellisiksi painetehtäviksi. Ne ovat sisällöltään yllättäviä, ja niitä satelee opettajakokelaille tiuhaan tahtiin. 

Lue myös: Ernest Lawson on uusi Tanssii tähtien kanssa -juontaja

TTK: Tähtiopettajaa etsimässä -ohjelmassa Ahti-Hallberg ja Helenius testaavat muun muassa, miten nopeaa opettajakokelaiden koreografian tuottokyky on ja miten he toimivat ryhmätilanteissa. Tuomarit arvioivat tietysti myös kokelaiden tanssitaitoja ja lavakarismaa. 

– Periaatteessa se on sellainen mini-TTK-kausi muutamaan päivään pakattuna, Ahti-Hallberg sanoo.

Lue myös: Hän on uusi Ensitreffit alttarilla -asiantuntija

TTK:ssa pärjätäkseen tanssiopettajan on totisesti oltava melkoinen renessanssihenkilö. Ahti-Hallberg luettelee pitkän listan ominaisuuksia, joita tähtiopettajalta vaaditaan. 

Ensinnäkin he toimivat ohjelmassa koreografeina, tanssiopettajina ja tanssipareina eli tanssijoina. Lisäksi he joutuvat välillä toimimaan tähtioppilaidensa keittiöpsykologeina. 

– Ja sitten kaikki tehdään todella lyhyessä aikataulussa, kun sunnuntaina on oltava valmista, Ahti-Hallberg lisää. 

Helena Ahti-Hallberg ja Jutta Helenius
Helena Ahti-Hallberg ja Jutta Helenius etsivät uutuusohjelmassa tanssimaikkaa tulevalle TTK-kaudelle

Monet TTK:n nykyisistä tanssinopettajista ovat olleet sarjassa mukana pitkään, ja heille on muodostunut oma fanikuntansa. Siitä huolimatta tähtiopettajan tärkein tehtävä on Ahti-Hallbergin mielestä nostaa esiin tähtioppilaansa. 

– Se on heidän tähtihetkensä, Ahti-Hallberg painottaa.

TTK:sta alkaa syksyllä 15. kausi. Ahti-Hallbergille ovat aikaisemmilta kausilta jääneet mieleen etenkin voittajat. Hän muistelee lämmöllä myös ensimmäistä TTK-kautta vuonna 2006, jolloin hän itse toimi vielä tanssiopettajana. Tähtioppilaana hänellä oli tuolloin jalkapallovalmentaja Keith Armstrong

TTK: Tähtiopettajaa etsimässä -ohjelman voittaja paljastetaan 4.8., jolloin paljastetaan myös tulevan kauden tähtioppilaat. Uusi TTK-kausi alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 28.8.

Lue myös: TTK:n tiukkistuomari Helena Ahti-Hallberg: En arvostele ilkeyttäni

TTK: Tähtiopettajaa etsimässä MTV Katsomossa 31.7. alkaen. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

08.06.2022 09:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Timo Korhonen, MTV

Seuraa meitä somessa