fbq
SuoratoistoTIS-Vilmalla epäillään epävakaata persoonallisuushäiriötä – avautuu Gossip Moms Suomessa merkeistä, jotka laittoivat epäilemään
TIS-Vilmalla epäillään epävakaata persoonallisuushäiriötä – avautuu Gossip Moms Suomessa merkeistä, jotka laittoivat epäilemään

Gossip Moms Suomi -ohjelman 10. jaksossa Vilma Karjalainen avautuu kameralle, kuinka hänellä epäillään epävakaata persoonallisuushäiriötä. Hän on päättänyt tutkituttaa asiaa paremmin. 

Vilma kertoo toistuvista merkeistä omassa käytöksessään, joiden myötä hän on alkanut epäillä, että jokin on pielessä. Vilman mukaan hänen parisuhteissaan ei ole koskaan ollut tasaista. Kun Vilmasta tuntuu pahalta, hän uhkailee usein erolla. 

– Olen tosi äkkipikainen ja spontaani. Mun elämässä tapahtuu sellaisia muutoksia, joita jotkut miettivät kunnolla ja pitkään, mä päätän ne päivässä, tunnissa…haluan ne heti. 

Lue myös: Gossip Moms Suomi: Vilma Karjalainen riemuitsee kasvaneista tuloistaan – tienasi kahdessa kuukaudessa puolet lähihoitajan vuoden palkasta

Vilma ei pysty kontrolloimaan aina mieltänsä. 

– Mun mieli ottaa välillä musta vallan ja en pysty ajattelemaan järjellä ja loogisesti. Se on näkynyt muun muassa sillä, että joskus, kun mua on satutettu, niin olen mun omaan Instagramiin kertonut asioita joita en ikinä olisi todellakaan halunnut kertoa kenellekään. 

Vilmalla on ollut viime aikoina tasaisempaa. 

– Yhtäkkiä kun menee näin, niin mun mieli ei pysty rauhoittumaan. Haluan meidän lasten takia, että pystyn. Ei tarvitsisi pelätä, että toinen lähtee pois. Tai että mä ajaisin häntä pois, vaan että me oltaisiin yhdessä. Haluaisin sellaisen pisteen. Olisi kiva saada vaan se selvyys, ennen kuin vauva syntyy. 

Vilmalla on kaksi lasta Juuso Lehmusvyöryn kanssa. Esikoinen Nella on kaksi vuotias, kuopus Leon syntyi kesäkuussa. Gossip Moms Suomi -ohjelmassa seurataan Vilman raskausaikaa. 

Gossip Moms Suomi tiistaisin discovery+-palvelussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
29.11.2022 08:14 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa