fbq
SuoratoistoGossip Moms Suomi: Vilma Karjalainen riemuitsee kasvaneista tuloistaan – tienasi kahdessa kuukaudessa puolet lähihoitajan vuoden palkasta
Gossip Moms Suomi: Vilma Karjalainen riemuitsee kasvaneista tuloistaan – tienasi kahdessa kuukaudessa puolet lähihoitajan vuoden palkasta

Gossip Moms Suomen kuudennessa osassa 15.11. Vilma Karjalainen kertoo ansioistaan, joita hän on saanut erilaisista sosiaalisen median töistään. Lisäksi hän on perustanut naisten- ja lastenvaatteisiin erikoistuneen yrityksen.

Ennen nykyisiä liiketoimiaan Vilma on työskennellyt lähihoitajana.

– Minä olen tammi- ja helmikuussa tienannut puolet siitä, mitä koko vuoden aikana lähihoitajana, Vilma iloitsee firmojensa tuloksesta.

– Siis kahdessa kuukaudessa olen tehnyt puolet lähihoitajan vuoden palkasta, Vilma toistelee ja alleviivaa.

Lue myös: Gossip Moms Suomi: Suvi Pitkänen kuulee järkyttävän suru-uutisen Dubaissa – ”Mun veli kuoli viime yönä”

Yritystensä takomasta rahasta huolimatta tilanne ei ole paras mahdollinen Vilman oman pankkitilin saldoa katsoessa.

– Olen aivan peeaa! Mietin juuri, että onko minulla varaa tilata pizzaa vai ei. Tämä johtuu siitä, että minulla on niin jäätävän suuret kulut yrityksieni kanssa, Vilma kertoo.

Gossip Moms Suomi Vilma Karjalainen

Samassa Gossip Moms Suomen kuudennessa jaksossa Suvi Pitkäsen työkeikka hiusmessuilla kirvoittaa keskustelun äitiyden tuomasta huonosta omastatunnosta. Sini Ariell lähtee suorittamaan testiä, jossa onnistuessaan hän saa Australian kansalaisuuden.

Gossip Moms Suomi discovery+-palvelu kaksi jaksoa tiistaisin.

15.11.2022 18:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa