fbq
SuoratoistoRakkauden seikkailu: Sergey turhautuu Marko Björsin ristiriitaisiin viesteihin: "Mennäänkö me Cartierille valitsemaan sormuksia?"
Rakkauden seikkailu: Sergey turhautuu Marko Björsin ristiriitaisiin viesteihin: "Mennäänkö me Cartierille valitsemaan sormuksia?"

Marko Björs on ollut Rakkauden seikkailu -ohjelmassaan antanut paljon huomiota Sergeylle, jonka kanssa hän on viettänyt yksilötreffit jo kahdesti. Marko on kehunut 27-vuotiasta sinkkumiestä älykkääksi, sivistyneeksi, herttaiseksi ja ikäistään kypsemmäksi. Hän on myöntänyt olevansa Sergeystä hyvin kiinnostunut.

Discovery+-palvelussa 27.4. nähtävässä jaksossa Marko Björs kuvailee, että Sergey on osoittautunut yhdeksi koko reissun yllättävimmistä ihmisistä. 
– Mä haluan tavata sun äidin, et kuka on tehnyt noin upeen pojan, Marko suitsuttaa. 

Lue myös: Rakkauden seikkailu: Marko Björsin ja nuoren Sergeyn kemiat kohtaavat: ”OIen itsekin yllättynyt, kuinka kiinnostunut hänestä olen”

Kauniista sanoista huolimatta Sergey on epävarma, mitä Marko hänestä lopulta haluaa. 

– Musta tuntuu, että me vähän friend zonattiin toisiamme. Mennäänkö me Cartierille valitsemaan sormuksia, vai mennäänkö me jonnekin ystävänpäiväbrunssille", Sergey pähkäilee.

– Kun joka toinen lause viittasi siihen, että me ollaan ystäviä ja joka toinen viittasi, kuinka upee mä oon. Nyt mulla on sellanen fiilis, että mä saatan lähteä huomenna kotiin.

Lue myösRakkauden seikkailusta putoava mies murtuu kyyneliin: ”Kyllä täältä rakkaus löytyi”

Marko Björs  Rakkauden seikkailu keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja klo 20.00 TV5-kanavalla. Discovery+:ssa jaksot esitetään viikon ennakolla.
 
27.04.2022 15:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa