fbq
Suoratoisto"Pelkäsin isääni" - Sofia Belorf paljastaa sarjassaan lapsuuden traumansa
"Pelkäsin isääni" - Sofia Belorf paljastaa sarjassaan lapsuuden traumansa

Sofian salaisuudet -sarjan 7. jaksossa kohukaunotar Sofia Belorf valmistautuu matkustamaan isänsä luokse Marokkoon.

Sofia kertoo tavanneensa marokkolaisen isänsä viimeksi 15 vuotta sitten. Nyt Sofian sukulaiset ovat ottaneet häneen yhteyttä kertoakseen isän vakavasta sairastumisesta. Tämä saa Sofian heräämään tilanteeseen, jossa jälleennäkeminen hänen isänsä kanssa saattaa olla mahdollista enää hetken.

Lue myös: Sofian salaisuudet: Sofia Belorf sai Marokosta hämmentävän sähköpostiviestin - "Ehdinkö mennä sinne, jos hän kuolee ennen sitä?"

Sofia Belorf ei ole tavannut isäänsä 15 vuoteen.
Sofia Belorf ei ole tavannut isäänsä 15 vuoteen.

 

Vaikka Sofia onkin iloinen mahdollisesta jälleennäkemisestä isänsä kanssa, hän paljastaa, etteivät viimeisimmät muistot isästä olleet erityisen lämpimiä.

- Muistan, että olen lapsena pelännyt mun isää. Se on ehkä ollut se syy, miksi en ole halunnut mennä tapaamaan isääni. Minulle on jäänyt siitä vähän traumoja, Sofia muistelee.

Puoliksi marokkolainen Sofia kertoo, että isänsä on yrittänyt saada tyttäreensä yhteyden jo usean vuoden ajan. Sofia on kuitenkin vältellyt vastaamasta hänen yhteydenottoihinsa.

- Olen ollut vihainen isälleni niistä kaikista (asioista), mitä me koimme lapsena ja millainen hän on ollut äitiä kohtaan.

Lue myös: "Jouduin ottamaan minulle siihen tarkoitetun lääkkeen" - Sofia Belórf avautuu sarjassa mielenterveysongelmistaan

Isättömyys on vahvistanut Sofian ajatusta siitä, että hän haluaa oman tulevaisuuden perheensä olevan kokonainen. Hän ei ole kuitenkaan uskaltanut vielä 30-vuotiaanakaan pohtia konkreettisesti lasten hankintaa.

- Olen vähän ylivarovainen. Ylitraumatisoitunut siitä, että minun pitää olla niin varma siitä tyypistä, Sofia viittaa kumppaneihinsa.

Sofian salaisuudet -sarjan kaksi uutta jaksoa torstaisin DIscovery+ -palvelussa.

07.07.2022 16:15 | Teksti: Elina Niemi | Kuvat: Discovery +

Seuraa meitä somessa