fbq
SuoratoistoMorsian järkyttyy TIS-Japesta Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa – tosi-tv-tähteys on liikaa: "Paska fiilis"
Morsian järkyttyy TIS-Japesta Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa – tosi-tv-tähteys on liikaa: "Paska fiilis"

Maanantaina 5.12. MTV Katsomoon ilmestyneessä Ensitreffit alttarilla 2.0. -ohjelman kolmannessa jaksossa Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jarkko "Jape" Virtanen, 25, tapaa ensimmäistä kertaa morsiamensa alttarilla. Pari ei mene ohjelmassa virallisesti naimisiin, vaan sitoutuvat kumppanuuteen. 

Sarjan asiantuntijat ovat valikoineet Jarkolle puolisokseen 25-vuotiaan, kuplivan Emman

Vielä ennen alttarille menoa Emmalla on hyvä tunne sulhasen suhteen. Mieli kuitenkin muuttuu, kun hän näkee, että alttarilla seisoo kohusarjasta tuttu kasvo. 

Lue lisää: Yllätysosallistuja Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa - puolisoaan pettänyt TIS-Jape etsii nyt seikkailunhaluista naista

Emma myöntää kameroille olevansa sokissa ja pettynyt. 

– Olin ajatellut, että tuonne tulee joku ihan tavallinen tallaaja. Mua ahdistaa tällä hetkellä se, että mun kumppani on tosi-tv-tähti, Emma pohtii. 

T
Emma järkyttyy puolisostaan alttarilla. 

Jarkolle sen sijaan Emma on positiivinen yllätys. Hän kehuu naista pirteäksi ja huumorintajuiseksi. 


Alttarilla kaikki on sujunut hyvin, ja kaksikko on lukenut toisilleen valat. Päästyään pois alttarilta Emma ei voi olla enää näyttämättä pettymystään. Hän menee purkamaan harmitustaan sivummalle isäpuolensa ja ystävänsä kanssa, jotka yrittävät tsempata häntä. 

Jarkko on hämmentynyt tilanteesta. 

– Kaikki meni alkuun hyvin, mutta sitten tapahtui jotain, Emma sai jonkun vahvan reaktion. Huomasi, ettei kaikki Emmalla ole hyvin. 

Lue myös: ”Minulla ei ole ongelmaa löytää naista” - TIS-Jape avaa suhdehistoriaansa Ensitreffit alttarilla 2.0. -sarjassa

Emma uskoo, ettei hänestä ja Jarkosta voi tulla mitään. 

– En olisi arvannut, että olisin näin pettynyt. Mulla on tietyllä tavalla tietynlainen mielikuva siitä tyypistä ja en tiedä, pystynkö muuttamaan sitä. Mulla on nyt suoraan sanottuna vitsin paska fiilis, Emma itkee läheisilleen. 

Ensitreffit alttarilla 2.0. maanantaisin MTV Katsomossa. 

05.12.2022 07:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa