fbq
Suoratoisto”Minulla ei ole ongelmaa löytää naista” - TIS-Jape avaa suhdehistoriaansa Ensitreffit alttarilla 2.0.  -sarjassa
”Minulla ei ole ongelmaa löytää naista” - TIS-Jape avaa suhdehistoriaansa Ensitreffit alttarilla 2.0. -sarjassa

Ensitreffit alttarilla -ohjelman faneille koitti ennenaikainen joulu, kun viimeisimmän kauden päätyttyä MTV Katsomossa julkaistiin maanantaina (28.11.) sen spin off -sarja Ensitreffit alttarilla 2.0. 

Sarja poikkeaa alkuperäisestä monella eri tavalla.

2.0.-sarjassa parit kohtaavat toisensa alttarilla, mutta he eivät mene juridisesti naimisiin. Lisäksi he muuttavat samaan taloon muiden parien kanssa ja tapaavat toisiaan yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla.

Lopuksi heidän tulee tehdä päätös – jatkuuko matka vaiko ei. 

Tosi-tv-sarjassa mukana on myös Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jarkko, 25. 

Lue lisää: Yllätysosallistuja Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa - puolisoaan pettänyt TIS-Jape etsii nyt seikkailunhaluista naista

Ensimmäisessä jaksossa parit viettävät polttareita. Jarkko, tuttavallisemmin Jape kertoo suhdehistoriastaan kameroille. 

– Elämäni aikana on ollut yksi nainen, mitään muuta ei hirveästi ole ollut. Muuten on ollut sellaisia yhden illan juttuja ja muita. 

Vaikka Jape nauttiikin sinkkuelämän tuomasta vapaudesta, toivoo hän rinnalleen rakkautta. 

– Olen kyllästynyt nykymaailman deittailukulttuuriin. Siinä katsotaan muita asioita kuin ihmistä itsessään. Oma elämä on tärkeä, enkä aio siitä luopua, mutta mulla on tilaa sille kumppanille. Se voisi muuttaa elämää positiivisesti, jos se vaikka vähän rauhoittaisi, Jape pohtii jaksossa. 

T
Sarjan ensimmäisessä jaksossa vietetään polttareita. 

Jape myöntää, että hän on deittaillut – ja paljonkin. 

– Minulla ei ole ongelma löytää sitä naista tai suhdetta, mutta minulla on ongelma siinä, etten saa potkaistua sitä käyntiin. 

Jape kuitenkin kokee, ettei saa potkaistua suhteita koskaan käyntiin. 

– Tuntuu, että aina kun tulee suhde, niin se ei etene mihinkään. Mä annan kyllä siihen eforttia, mutta se nainen ei anna siihen eforttia. Mä en jaksa kauheasti laittaa sit viestiä perään. Koska ei hän anna mulle mitään takaisin. Sit mä löydän seuraavan, sit käy sama juttu. Sit mä löydän seuraavan ja sit käy sama juttu… Rinkula jatkuu. Nyt on silleen kasvun paikka, et pitää keskittyä vaan siihen yhteen ja olla hänen kanssaan. Ja olla fiksusti. 

Ensitreffit alttarilla 2.0. katsottavissa MTV Katsomossa. Kaksi uusinta jaksoa ilmestyy palveluun maanantaisin. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
28.11.2022 11:00 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa