fbq
SuoratoistoJanne Nacci Tranberg pyytää tv:ssä anteeksi Ossi Väänäseltä – majaili kultaleijonan Espanjan asunnolla
Janne Nacci Tranberg pyytää tv:ssä anteeksi Ossi Väänäseltä – majaili kultaleijonan Espanjan asunnolla

Ruutu+-palveluun ilmestyi maanantaina 15.8. true crime -dokumenttisarjan toinen jakso, jossa syvennytään yhden Suomen tunnetuimman rikollisen Janne ”Nacci” Tranbergin pakomatkaan.
 

Jannen jäätyä kiinni mediassa uutisoitiin laajasti myös siitä, että Janne oli majaillut Espanjassa kultaleijona Ossi Väänäsen Espanjan kodissa. Janne kertoo tarkemmin asiasta tuoreessa jaksossa.

Jannen espanjalainen asianajaja ja ystävä totea, että jääkiekkoilija oli ollut tietämätön siitä, kuka hänen kodissaan majaili. Myös Janne kertoo, että Ossi oli autuaan tietämätön asiasta, sillä Janne oli tehnyt vuokrasopimuksen väärällä nimellä. Vuokran hän maksoi ulkomaisen pankkitilin kautta.

Lue myös: Janne Nacci Tranberg riskeerasi pakonsa suomalaisihastuksen vuoksi – baari-ilta päättyi poliisiasemalle

nacci

Jannella oli samaan aikaan koti myös pienessä espanjalaiskylässä, mutta hän halusi kakkoskodin ihmisten ilmoilta. Asunnon hän oli vuokrannut Niko Ranta-ahon tuttavan kautta.

Janne korostaa dokumenttisarjassa, ettei halunnut ongelmia kuuluisalle vuokraisännälleen.
– Ikävää, jos Ossi Väänänen olisi kärrätty putkaan, koska se on tietämättään vuokrannut asunnon jollekin, jota etsitään, hän huomauttaa.

Janne uskoo, että Ossi sai tietää todellisesta vuokralaisestaan vasta mediasta tai poliisin kautta.
– Asia jäi vaivaamaan mua. Jos olisin voinut irtisanoa sen kämpän järkevällä tavalla, niin olisin varmasti tehnytkin niin. Kun pääsin Suomeen, lähetin pahoittelut tästä aiheuttamasta mielipahasta Ossi Väänäselle, ettei ollut missään vaiheessa tarkoitus aiheuttaa hänelle mitään harmaita hiuksia tai muutakaan ikävää omilla tekemisillään.

Lue myös: Dokumenttisarja: Janne "Nacci" Tranberg koki romahduksen pakomatkalla: "En halunnut kuolla, muttei ollut voimia elääkään"

Pako – Janne "Nacci" Tranbergin tarina Ruutu+-palvelussa. 

Katso ja dokumenttisarjan tuottanut Aller Studios kuuluvat samaan konserniin.

15.08.2022 18:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa