fbq
SuoratoistoHarry ja Meghan paljastavat dokumentissa kaiken suhteensa alusta: ”Saavuin paikalle hikisenä ja punakkaana”
Harry ja Meghan paljastavat dokumentissa kaiken suhteensa alusta: ”Saavuin paikalle hikisenä ja punakkaana”

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry kertovat hyvin yksityiskohtaisesti Netflixin uudessa dokumenttisarjassa Harry ja Meghan, miten heidän rakkaustarinansa sai alkunsa heinäkuussa 2016. 

Meghanin tähdittämästä Pukumiehet-sarjasta oli juuri julkaistu uusi kausi, Meghan oli ollut pari kuukautta sinkkuna ja päätti, että nyt hän alkaa matkustella. 

Haastattelussa on Meghanin ystävä Lindsay Jill Roth, joka kertoo Meghanin halunneen tuolloin nauttia vapaudesta. Dokumentissa nähdäänkin Meghanin ja hänen ystäviensä matkakuvia eri maista. 

– Olin vakaasti päättänyt olla seurustelematta ja pitää hauskaa tyttöporukalla, Meghan kertoo.
– Kuljin omaa polkuani. Ja sitten vastaan tuli H, hän viittaa puolisoonsa hymyillen.
– Harry oli yllättävä juonenkäänne. 

Harry kertoo parin saaneen kontaktin toisiinsa alun perin Instagramissa, jossa Harry oli kiinnittänyt huomiota tuttavansa videoon. Meghanille oli humoristisessa videopätkässä lisätty koiran korvat, kuono ja pitkä kieli. 

Harry oli ottanut yhteyttä kyseiseen kaveriin ja kysellyt Meghanista. Hän halusi tavata kauniin koiranaisen. Ystävä oli viitannut Harryyn nimellä prinssi Haz, eikä Meghan ymmärtänyt aluksi, kenestä oli kyse. 

Meghan alkoi tutkia Harryn Instagramia. Hän ei halunnut googlata prinssiä, vaan katsoa mieluummin, mitä tämä halusi itse tuoda itsestään esiin. Harryn luonto- ja eläinaiheiset kuvat muun muassa Afrikan matkoilta tekivät Meghaniin vaikutuksen. 

Sitten alkoi viestittely, ja Meghanin vieraillessa Lontoossa järjestettiin treffit. Meghanin ystävät eivät olleet uskoa asiaa ensin ja pitivät koko juttua huvittavana. 

Treffit alkoivat huonosti, koska Harry oli myöhässä liikenneruuhkan vuoksi.
– Olin paniikissa. Hermostunut. Hikoilin, Harry muistelee tilannetta. 

Lue myös: Prinssi Harry kertoo viimein kohudokumentissa hovista lähtönsä syyt: ”Tehtäväni on paljastaa hyväksikäyttö”

harry

Meghan kertoo ajatelleensa Harryn olevan egoisti, ja hän ei miehiä istuskelisi odottelemassa.

– Sitten minä saavuin paikalle hikisenä ja punakkaana, Harry virnistää.
– Olit suloinen. Olit niin aidosti pahoillasi ja niin nolona, Meghan sanoo.

Harryn huumori oli Meghanin mielestä virkistävää. Hän kuvailee heidän olleen kuin lapsia toistensa seurassa. He viettivät drinkillä tunnin verran, sillä Meghan oli sopinut illallistreffit toisaalle. 
– Soitin Harrylle illalla ja kerroin, että lähtisin kahden päivän päästä. Haluaisiko hän päivälliselle seuraavana iltana?

Niin tapahtui, ja tilanne eteni lopulta niin syvälliseksi, että he päättivät ryhtyä suhteeseen siltä seisomalta. 
– Tajusin sen silloin. Vieressäni oleva tyttö, nainen, on upea. Kaikkea sitä, mitä olen etsinyt. Hän on miellyttävä ja rento, Harry kehuu.

Kummankin ystävät kertovat huomanneensa heti tämän jälkeen, että kumpikin oli korviaan myöten ihastunut. 

– Uskoakseni etenkin monilla kuninkaallisen perheen miehillä on suuri houkutus mennä naimisiin jonkun muottiin sopivan kanssa. Sen sijaan, että valitsisi ihmisen, jonka kanssa kuuluu yhteen. Ero on siinä, tekeekö päätöksen järjellä vai sydämellä. Äitini teki suurimman osan päätöksistään, ellei kaikki, sydämensä mukaan. Olen äitini poika, Harry kommentoi valintaansa.

Kommentin voi tulkita mitä suurimmassa määrin tarkoittavan ainakin hänen isäänsä, kuningas Charlesia, joka ei saanut naida rakastamaansa naista, nykyistä kuningatar Camillaa nuorena, vaan hänen tuli naida prinsessa Diana. 

Lue myös: Harry ja Meghan kertovat tarinansa nyt itse poikkeuksellisessa dokumentissaan – traileri julki

Harry ja Meghan -dokumenttisarja Netflixissä. 
 

08.12.2022 11:46 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Netflix

Seuraa meitä somessa