fbq
SuoratoistoGossip Moms Suomi: Suvi Pitkänen kuulee järkyttävän suru-uutisen Dubaissa – ”Mun veli kuoli viime yönä”
Gossip Moms Suomi: Suvi Pitkänen kuulee järkyttävän suru-uutisen Dubaissa – ”Mun veli kuoli viime yönä”

Gossip Moms Suomen kauden viidennessä jaksossa 15.11. Suvi Pitkänen matkustaa nuoremman tyttärensä Sofielin ja tämän isän Markon kanssa Dubaihin. Matkailoa kuitenkin varjostaa suru-uutinen, jota Suvi ja hänen läheisensä ovat osanneet odottaa. Suvin Toni-veli on joutunut saattohoitoon.

–Tämä on ollut pitkään tiedossa. Hänellä on ollut erittäin vakava sairaus jo monia vuosia, ja tätä päivää on pelätty ennakkoon. Nyt lyö tyhjää, Suvi kertoo kameralle kevättalvella 2022 kuvatussa jaksossa.

– Mun broidi on sissi, hän on selvinnyt niin monesta. Hän on ollut kuoleman rajamailla jo aikaisemminkin. 

– Nyt lääkärit ovat kuitenkin sanoneet, että hänen elimistönsä on niin loppu, että todennäköisyys selviämisestä on olematon. En halua silti uskoa siihen, Suvi sanoo.

Myöhemmin jaksossa suree sitä, että hän on ulkomailla ja tilanne Suomessa on samalla kehittynyt huonoon suuntaan.

– En voi tehdä yhtään mitään täältä käsin. Tekisi mieli kävellä lähimpään ravintolaan ja vetää pullo viiniä, mutta se ei ratkaisisi mitään. Tämä on niin v**un väärin!, Suvi purkaa tuntojaan.

Kaikkein pahin uutinen tulee vielä matkan aikana. Toni on kuollut.

– Ei ollut rukouksista hyötyä. Mun veli kuoli viime yönä, Suvi kertoo.

– Olin koko eilisen päivän videoyhteydessä perheeseeni, ja ryhdyin jo suunnittelemaan, että matkustan Suomeen. Aika suoraan kuitenkin sanottiin, että todennäköisesti en tule ehtimään ajoissa. Enkä olisikaan ehtinyt, Suvi sanoo murheellisena.

Lue myös: Suvi Pitkänen avautuu Gossip Moms Suomi -sarjassa veljensä yllättävästä kuolemasta: "Se tapahtui käytännössä päivässä"

Gossip Moms Suomi Suvi Pitkänen

Suvi yrittää pitää itsensä koossa Dubaissa tyttärensä vuoksi. Suru purkautuu kunnolla vasta matkalaisten palattua Suomeen.

– Nyt tämä iskee, kun tulen kotiin. Pystyin Dubaissa peittämään kaiken ja olemaan, että minulla on kaikki ihan hyvin. Täällä en enää pysty, kun olen yksin kotona, Suvi kyynelehtii kameralle.

Lue myös: Gossip Moms Suomi: Suvi Pitkänen paljastaa rikkoneensa jo kerran perheen – joutuu tekemään ikävän päätöksen uudestaan: "Onnellisuus ensin"

Gossip Moms Suomi discovery+-palvelu kaksi jaksoa tiistaisin.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
15.11.2022 15:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa