fbq
SuoratoistoGossip Moms Suomi: Suvi Pitkänen paljastaa rikkoneensa jo kerran perheen – joutuu tekemään ikävän päätöksen uudestaan: "Onnellisuus ensin"
Gossip Moms Suomi: Suvi Pitkänen paljastaa rikkoneensa jo kerran perheen – joutuu tekemään ikävän päätöksen uudestaan: "Onnellisuus ensin"

Gossip Moms Suomi -ohjelman toinen kausi alkoi tänään discovery+-palvelussa. Ensimmäisessä jaksossa yrittäjä-dj Suvi Pitkänen avautuu suhteensa ongelmista kameralle. Suvi on ollut yhdessä nuoremman lapsensa Sofielin isän, Marko Sompin kanssa seitsemän vuotta. 

Suvi avaa eron syitä videolla. 

Suvi kuvailee heidän suhteensa olleensa kriisissä jo pidemmän aikaa. 

– Tuntuu, että elämä vaan jumittaa paikoillaan ja en ole yhtään tyytyväinen. Mulla on ihanat lapset ja perusjutut ovat kunnossa, mutta mulla ei vaan mene hyvin, Suvi tuskailee. 

Lue myös: Marko-puoliso huolehtii Gossip Moms -tähti Suvi Pitkäsen tyttärestä kuin biologisesta lapsestaan – asusteli eronkin aikana isäpuolen luona

Tilanne on mennyt siihen pisteeseen, että Suvi kokee, että hänen pitäisi ratkaista tilanne. 

– Et sä lähde äitinä tuosta noin vaan pois. Sulla on kaksi lasta, joiden elämästä sä olet vastuussa. Toinen on koulussa, toinen tarhassa. En mä vaan voi pakkaa mun lapsia johonkin matkalaukkuun ja sanoa, että vaihdetaan nyt maisemaa.

Y
Markolla ja Suvilla on viisi vuotias Sofiel-tytär. Suvilla on myös Safina-tytär aiemmasta suhteestaan Teppo Säkkisen kanssa. 

 Seuraavana päivänä Suvi kertoo käyneensä vakavan keskustelun Markon kanssa parisuhteensa tilasta. Suvi on ilmaissut tahdostaan erosta. 

– Ajatus siitä, että rikot perheen, on aivan hirveä. Olen jo kerran jo lähtenyt suhteesta. Safinan isän kanssa kun oltiin yhdessä, niin ”hajotin” sen perheen. Ajattelin, että onnellisuus ensin. Olen pidemmän aikaa alkanut huomaamaan niitä merkkejä itsessäni kuin silloin vuosia sitten. Tämä on minälähtöinen juttu. En ole vaan tyytyväinen mun elämään, Suvi paljastaa. 

Suvi ja Marko ovat palanneet sittemmin takaisin yhteen syksyllä. Suvi kertoi Katson haastattelussa, että yhdessäolosta huolimatta he asuvat edelleen eri osoitteissa. 

Lue lisää: Suvi Pitkänen erosi kihlatustaan tv-kuvausten kynnyksellä - pelkää nyt Markonsa kanssa erotilitystä: "Olen joutunut varoittamaan häntä"

Gossip Moms Suomi tiistaisin discovery+-palvelussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
01.11.2022 12:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa