fbq
HaastatteluMarko-puoliso huolehtii Gossip Moms -tähti Suvi Pitkäsen tyttärestä kuin biologisesta lapsestaan – asusteli eronkin aikana isäpuolen luona
Marko-puoliso huolehtii Gossip Moms -tähti Suvi Pitkäsen tyttärestä kuin biologisesta lapsestaan – asusteli eronkin aikana isäpuolen luona

DJ Suvi Pitkänen on Gossip Moms Suomi -ohjelman toisen kauden yksi neljästä äidistä. Suvi on viime vuodet pitänyt varsin yksityistä linjaa sosiaalisessa mediassa, eikä hän ole halunnut paljastaa elämästään liikaa seuraajilleen. 

1.11. discovery+:lla alkavassa ohjelmassa Suvi avaa katsojille elämäänsä hyvin avoimesti. Kaudella tullaan näkemään, kun Suvin veli yhtäkkiä kuolee. Suvi käsittelee kameroille suruaan ja myös nähdään, kuinka hän kertoo kuolemasta viisivuotiaalle Sofielille ja yhdeksänvuotiaalle Safinalle

Lue lisää: Suvi Pitkänen avautuu Gossip Moms Suomi -sarjassa veljensä yllättävästä kuolemasta: "Se tapahtui käytännössä päivässä"

Ohjelman aikana Suvi ja hänen nuoremman lapsensa isä Marko Soppi eroavat ja muuttavat erilleen. Myöhemmin tilanne on muuttunut, sillä he palasivat yhteen alkusyksystä. Erikseen he asuvat edelleen. 

Eron aikana lapsen huoltajuus toimi viikko-viikko-systeemillä. Toimivuutta on lisännyt se, että Marko asuu Suvin kodista vain muutaman sadan metrin päässä. Myös Safina kulki lähes joka toinen viikko Markon luona, vaikkei tämä olekaan hänen biologinen isänsä. 

Lue lisää: Suvi Pitkänen erosi kihlatustaan tv-kuvausten kynnyksellä - pelkää nyt Markonsa kanssa erotilitystä: "Olen joutunut varoittamaan häntä"

T
Markolla on tärkeä rooli myös Safinan elämässä. Kuva vuodelta 2016. 

Suvi sai Safina-tyttärensä yhdeksän vuotta sitten julkisuudesta tutun Teppo Säkkisen kanssa. 
 
– Safina oli alle kolmivuotias, kun Marko tuli hänen elämäänsä. Hänellä on valtavan suuri rooli tyttäreni elämässä. Marko on tosi upeasti ottanutkin sen, että vaikka hän ei ole biologinen isä, huolehtii hän Safinasta kuin omasta tyttärestään, Suvi kertoo Katsolle Gossip Moms Suomi -sarjan pressitilaisuudessa. 

– Safinalla on avaimet kumpaankin kotiin, ja hän kulkee niiden väliä, hän jatkaa. 

Suvilla ja Tepolla on yhteishuoltajuus Safinasta, mutta tytär on aina asunut Suvin kanssa. 

–  Olen hänen ykkösvanhempi. Olen vastannut hänen kaikista harrastuksistaan ja tekemisistään, han linjaa. 

Gossip Moms Suomi alkaa 1.11. discovery+-palvelussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
29.10.2022 10:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Matti Matikainen, Ari Lahti

Seuraa meitä somessa