fbq
SuoratoistoFrasier tekee odotetun paluun – vanhasta sarjasta ei juuri mitään jäljellä
Frasier tekee odotetun paluun – vanhasta sarjasta ei juuri mitään jäljellä

Paluusta on puhuttu jo vuosia, ja nyt siitä on tulossa vihdoin lihaa ja verta, kun Paramount+ julkisti tilanneensa sarjan palveluunsa. 

Radiopsykologi Frasier Cranen rooliin palaa 67-vuotias Kelsey Grammer. Myös hänen Niles-veljeään esittävä David Hyde Pierce, perheen höpsön kodinhoitajan Daphnen roolissa nähty Jane Leeve ja Frasierin radio-ohjelman tuottajana Rozina muistettava Peri Gilpin ovat mukana uudessa sarjassa, mutta ilmeisesti vain vierailemassa. 

Veljesten isää näytellyt John Mahoney kuoli vuonna 2018. Tärkeässä osassa myös ollutta Eddie-koiraa näytellyt jackrussellinterrieri Moose menehtyi puolestaan jo vuonna 2006.

Lue myös: Isä ja sisko tapettiin, retkahti huumeisiin… Tällaista on ollut Frasier-tähti Kelsey Grammerin traaginen elämä

Frasier on uudessa versiossa muuttanut toiseen kaupunkiin, ja hänen rinnallaan nähdään joukko uusia hahmoja. Alkuperäisen sarjan lopuksi Frasier muutti Seattlesta Chicagoon naisen perässä. Hänen tunteidensa kohdetta Charlottea näytteli tuolloin Laura Linney. Paljon muuta vanhasta sarjasta ei siis olekaan jäljellä kuin itse Frasier Crane. 

Valtavasti katsojia ympäri maailmaa kerännyt alkuperäinen Frasier voitti elinaikanaan yhteensä 37 Emmy-palkintoa, ja Grammer ja Pierce voittivat kumpikin rooleistaan myös henkilökohtaiset Emmyt. 

Frasieria voi katsoa tällä hetkellä Ruudussa ja Elisa Viihde Viaplayssa. Frasier Cranen ensimmäinen sarja, jo 1980-luvulla nähty Terveydeksi on myös katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa. 

frasier

05.10.2022 18:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa