fbq
SuoratoistoEx on the Beach Suomessa kolmiodraama – toisen naisen kanssa lemmiskelleeltä Thorilta hämmentävä ratkaisu pulmaan: ”Kimppakivaa?”
Ex on the Beach Suomessa kolmiodraama – toisen naisen kanssa lemmiskelleeltä Thorilta hämmentävä ratkaisu pulmaan: ”Kimppakivaa?”

Laura ilmestyi Ex On The Beach Suomi Afterski 2.0 -ohjelmaan viidennessä jaksossa niin sanotusti villinä korttina. Hän ei ole kenenkään eksä. 

Laura ja ohjelmassa alusta asti mukana ollut Thor iskivät oitis silmänsä toisiinsa ja päätyivät viettämään lemmekkään yön yhdessä. Kaksikko pääsee tutustumaan toisiinsa myöhemmin myös treffien merkeissä ohjelman kahdeksannessa jaksossa, joka ilmestyi discovery+-palveluun tiistaina 3.5. 

Lue myös: Ex on the Beach -talon naiset juonivat pelimies-Artun kolmen kimppaan – totuus lävähtää vasten kasvoja kesken suutelun: ”Tämä oli testi”

Laura paljastaa treffien lomassa kameroille, että on kiinnostunut pitkän salskeasta Thorista. Hän päättää kysyä Thorilta, onko miehellä samanlaiset ajatukset. 

– Ihan rehellisesti en tullut tänne etsimään mitään. En ole sellainen, että saman tien jos alkaisin tuntea jotain, juoksisin karkuun. Menen fiilispohjalla, hetki kerrallaan. Mulla on hauskaa nyt sun kanssa, en tiedä mitä se on huomenna. Mutta aion nauttia jokaisesta sekunnista, Thor toteaa Lauran yhtyessä hänen sanoihinsa: 

– Aika hyvin kiteytit sen, mitä mun pään sisällä on liikkunut. 

Treffien jälkeen illalla on luvassa jälleen bileet. Yön pikkutunteina sauna lämpenee, ja Thor päättää mennä kylpyyn vaalean kaunottaren Sannin (vas. kuvassa) kanssa. Ei aikaakaan kun kaksikko äityy suutelemaan. 

Arttu tulee paikalle ja varmistaa Thorilta, onko tämä varma siitä, mitä on tekemässä. 

– Mä tarkoitan lähinnä sua ja Lauraa, koska Lauran tunteita te loukkaatte tällä hetkellä, Arttu toteaa. 

Kylpyhetken jälkeen Laura ja Thor menevät keskustelemaan asiasta ulos. Thor myöntää, että häntä kiinnostavat molemmat, niin Sanni kuin Laura. 

Mies heittää ilmoille villin ehdotuksen.

– Voisko tässä jotain kolmen hommia? 

Laura pamauttaa miehelle takaisin, ettei ala kilpailemaan kenenkään kanssa. 

–  Mä en oo kenenkään toinen vaihtoehto. Se noppa on sun kädessä. 

Thor

Ex on the Beach Suomi Afterski 2.0 kaksi jaksoa discovery+-palvelussa tiistaisin. 

03.05.2022 11:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Ex on the beach

Seuraa meitä somessa