fbq
SuoratoistoErikoisjoukot: "Nyt hei turpa kiinni!" - Julkkismiehet ottavat rajusti yhteen keskellä evakuointia
Erikoisjoukot: "Nyt hei turpa kiinni!" - Julkkismiehet ottavat rajusti yhteen keskellä evakuointia

Erikoisjoukkojen seitsemännessä jaksossa kokelaat joutuvat kantamaan kanistereita ja renkaita huollon ajoneuvolle, joka on vaikeakulkuisen reitin päässä.

Kansanedustaja ja entinen poliisi Tom Packalén hylkää toisen hänelle määrätyistä kanistereistaan. Packalénin hylkäämän kanisterin joutuu kantamaan laulaja-lauluntekijä Elias Kaskinen.

─ Mun on vaikea sietää tietynlaista itsekkyyttä. Jos tehdään ryhmässä jotain, ja joku ihminen yrittää tahallaan luistaa niistä hänelle kuuluvista vastuistaan, ja yrittää vyöryttää niitä muille, Kaskinen avautuu.

Kaskisen kantamien varusteiden yhteispaino oli Packalénin kanisterin myötä noin 60 kiloa.

Lue myös: Kansanedustaja Tom Packalén kiidätettiin tv-ohjelman kuvauksista sairaalaan – sai kaulavaltimon pullistuman

Elias Kaskinen
Elias Kaskinen ei arvosta Tom Packalénin tekoa jättää kanisteri jälkeensä.

Kun kokelaat pääsevät reitin määränpäähän, heitä odottaa uusi tehtävä.

Elias Kaskinen ja malli Viivi Altonen ovat haavoittuneet, ja muiden kokelaiden täytyy evakuoida heidät pois paikalta. Ryhmänjohtaja Kimmo Ohtosella on edelleen vaikeuksia antaa käskyjä, eikä haavoittuneiden evakuointi pääse kunnolla käyntiin.

Ryhmänjohtajan sijaan entinen sulkapalloilija Ville Lång ottaa johdon käsiinsä, kun hän kantaa Altosta ja poistuu lähtöpaikalta.

─ Haluaisin sanoa, että olisin mieluummin rivisotilaana, mutta jotenkin luonteeni vetää aina sinne, että saisi tehdä päätöksiä tietyllä tavalla, Lång kertoo.

Lue myös: Erikoisjoukot: Ex-sulkapalloilija Ville Långin asenne hiertää kouluttajia: "Toi on kyllä ärsyttävä!"

 

ville lång
Entinen sulkapalloilija Ville Lång ei odota ryhmänjohtaja Kimmo Ohtosta, vaan lähtee omin päin kantamaan haavoittunutta Viivi Altosta.

Ryhmänjohtaja Ohtonen saa kuittailua kouluttajilta ja häneltä kysytään, että pitäisikö ryhmä kutsua takaisin lähtöpaikalle. Lång turhautuu, kun hän joutuu laskemaan Altosen maahan ja palaamaan ryhmänsä pariin.

─ Nyt hei turpa kiinni ja töitä! Kuuntelet niitä komentoja ja teet niiden mukaan, mussutat sitten omalla ajallasi, Ohtonen komentaa Långia.

Erikoisjoukot maanantaisin Ruutu+-palvelussa. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

04.07.2022 17:42 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Nelonen/ Jere Hietala

Seuraa meitä somessa