fbq
SuoratoistoAntti Reini juontamaan selviytymisrealityä: ”Paikkaa ei löydy edes kartalta”

Antti Reini juontamaan selviytymisrealityä: ”Paikkaa ei löydy edes kartalta”

Kyseessä on ensimmäinen suoratoistopalveluun myyty suomalainen realitysarja.

– Kyseessä on sopivasti erilainen sarja, jossa kilpailijat puhaltavat yhteen hiileen. Pyrkimyksenä on rakentaa silta tietyn ajan puitteissa ja tiettyjen lainalaisuuksien alla, Antti kertoo Katsolle.

Ohjelmassa kilpailee 12 toisilleen tuntematonta kilpailijaa. Voittaja saa 50 000 euron palkintopotin, joka löytyy 300 metrin päässä rannalta olevasta saaresta, jonne silta täytyy rakentaa. 

Lue myös: Antti Reini juontaa uutta seikkailurealityä – tässä ovat kilpailijat

Kilpailijoilla on apuvälineinään ainoastaan perustyökalut ja rajallisesti muita tarvikkeita. Rakennusaikaa on vain kaksi viikkoa.

The Bridge kuvattiin Pohjolan villissä ja kylmässä erämaassa, mutta sijaintia ei voi kertoa. Kyseistä erämaata ei löydy näyttelijän mukaan edes navigaattorista.

– Kun olin nuori jäbä, minulla oli karttapallo, sitä ei löydy edes sieltäkään. Tarkistin sen viime yönä, kun tulin himaan, kaksi viikkoa Espanjassa lomaillut sarjan juontaja vastaa.

bridge

Kiehtova ihmismieli

The Bridgessä on Antin mielestä erityisen mielenkiintoista se, miten eri kilpailijat tulevat toimeen keskenään ohjelman kuluessa.

– Ihmiset ovat mielenkiintoisia, puhalsivat he sitten yhteen tai eri hiileen. Kun tuiki tuntemattomilla on yhteinen tehtävä, se herättää kaikenlaista ihmisissä henkiin, Antti sanoo.

Antti suosittelee The Bridgeä kaikille vauvasta vaariin.
– Jo sarjan lähtökohta on niin hieno, ja se erämaa. Jokainen voi miettiä itse, miten siellä viihtyisi. En minä osaisi alkaa lähteä rakentamaan siltaa tuosta vaan. 

The Bridge Amazon Prime Videossa perjantaina 4. marraskuuta alkaen. 
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
30.10.2022 15:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Amazon Prime Video

Seuraa meitä somessa