fbq
SuoratoistoAmanda Harkimo avautuu tv:ssä ala-arvoisesta kohtelustaan - julkisuus murensi itsetunnon: "Olen ollut miehille vain sellainen..."
Amanda Harkimo avautuu tv:ssä ala-arvoisesta kohtelustaan - julkisuus murensi itsetunnon: "Olen ollut miehille vain sellainen..."

Tosi-tv-kaunotar Amanda Harkimo, 31, nousi julkisuuteen yli 10 vuotta sitten. Osallistuttuaan Big Brother -ohjelmaan hänestä kehkeytyi vähitellen koko kansan tuntema tosi-tv-konkari, joka on kiertänyt vuosien saatossa lukuisissa eri tosi-tv-sarjoissa. Tv-esiintymisten lisäksi Amanda työskentelee dj:nä muun muassa jääkiekko-otteluissa.

Nelosen Erikoisjoukot -ohjelmassa Amanda on osoittanut kouluttajille ja katsojille erityistä periksiantamattomuutta. Sarjan fyysisesti ja henkisesti kuluttavat tehtävät ovat ovat vieneet kokelaat äärimmilleen.

Sarjan 7. jaksossa fyysisten koettelemusten lisäksi kokelaat joutuvat avautumaan mieltään painavista asioista. Tehtävän on tarkoitus lisätä kokelaiden keskinäistä luottamusta toisiaan kohtaan.

Lue myös: "Minuun kohdistui sadistista väkivaltaa" - Kimmo Ohtosen järkyttävä paljastus lapsuuden kokemuksista pysäyttää Erikoisjoukot-ohjelmassa

Amandan istuessa ringin keskelle, kyyneleet kohoavat lähes välittömästi naisen silmiin. Hän aloittaa kuvailemalla itseään ennen kuin hän oli vielä julkisuudessa tunnettu henkilö.

- Olin ennen sellainen, että olin todella ylpeä kaikesta, mitä olin tehnyt ja etten katunut mitään, Amanda kertoo silmiään pyyhkien.

- En oikein pelännyt mitään. Koin aina, että pystyn ihan mihin vaan ja että olen tosi kova mimmi.

Amanda myöntää, että julkisuusvuodet ovat tehneet tehtävänsä ja saaneet Amandan epäilemään kykyjään.

- Kyllähän se on ajan mittaan syönyt vähän omaa itsetuntoa ja kyllä ne ovat olleet tosi rankkoja juttuja, Amanda kertaa kameroille.

Amanda on joutunut kouluttajien toimesta todelliseen rääkkiin.
Amanda on joutunut kouluttajien toimesta todelliseen rääkkiin.

 

Hän kertoo myös miesten ala-arvoisesta kohtelusta itseään kohtaan.

- Olen kokenut vuosien mittaan, etten ole edes ihminen. Olen ollut miehille vain sellainen, että on tavallaan siistiä olla Amanda Harkimon kanssa. Ihan sama, mitä sä teet sille, Amanda kuvailee.

Lue myös: Kaksi kokelasta lähtee kotimatkalle Erikoisjoukoissa: "Jossain vaiheessa seinä tulee vastaan"

Kyyneleet kohoavat uudelleen silmiin hänen kertoessaan hetkestä, kun hän huomasi katuvansa tekemisiään.

- Huomasin, että muutuin ihmisenä ja aloin katumaan kaikkea. Ei ollut enää mitään itsessä.

Erikoisjoukot -ohjelmassa mukana oleminen on saanut Amandan havahtumaan positiiviseen muutokseen.

- Olen huomannut, että olen saanut uuden itseluottamuksen takaisin tulemalla tänne. 

Amanda on taistellut eteenpäin tahdonvoiman avulla.
Amanda on taistellut eteenpäin tahdonvoiman avulla.

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
05.07.2022 16:15 | Teksti: Elina Niemi | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa