fbq
Suoratoisto90 päivää morsiamena: Sulhasensa huijaamaksi tullut Shaeeda näkee rakkaansa ränsistyneet talon ja auton: ”En halua olla täällä”
90 päivää morsiamena: Sulhasensa huijaamaksi tullut Shaeeda näkee rakkaansa ränsistyneet talon ja auton: ”En halua olla täällä”

90 päivää morsiamena -realityssa seurataan muun muassa yhdysvaltalaisen Bilal Hazziezin, 42, ja Karibianmerellä sijaitsevasta Trinidad ja Tobagon tasavallasta kotoisin olevan Shaeeda Sweenin, 37, rakkaustarinaa. Shaeeda muuttaa Yhdysvaltoihin selvittääkseen, mennäkö naimisiin vai ei. Heillä on 90 päivää aikaa päättää asiasta.

Kauden ensimmäisessä jaksossa Bilal paljasti, että aikoo huijata kihlattuaan selvittääkseen, onko nainen puhtaasti rakastunut häneen vai hänen rahoihinsa, sillä mies on joutunut pettymään aiemmissa suhteissaan. Hulppeassa pytingissä asuva, kiinteistövälittäjänä ja sijoittajana työskentelevä Bilal vie Shaeedan ensimmäiseksi yöksi lapsuudenkotiinsa oman kodin sijaan. Bilal ei ole suostunut näyttämään Shaeedalle kuvia talostaan tai autostaan. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena: Varakas Bilal testaa härskisti ulkomaalaista morsiantaan – esittää köyhää

Bilal menee Shaeedaa vastaan lentokentälle työpakettiautollaan. Shaeeda järkyttyy nähdessään pakun. Hän hyppää auton kyytiin hieman nyrpistellen. 

Shaeeda on raivoissaan, kun Bilal laittaa hänen matkatavaransa taakse työkalujen sekaan. 

– Rakastan sinua, mutta menetät pisteitä, Shaeeda tokaisee. 

– Samat sanat, Bilal tiuskaisee takaisin. 

Shaeeda

"En halua olla täällä"

Automatka menee hiljaisissa tunnelmissa, eikä pariskunta puhu liiemmin toisilleen. Bilalilla alkavat soida hälytyskellot naisen käytöksestä, ja hän epäilee, ettei Shaeeda olisi hänen tukenaan, jos hän menettäisi omaisuutensa. 

Lopulta pariskunta kurvaa Bilalin lapsuudenkodin pihaan. Talossa ei ole asuttu 15 vuoteen, ja paikat repsottavat. Shaeeda nyrpistelee nenäänsä nähdessään kodin. 
Shaeeda purkaa kameroille inhoaan. 

– Tämä ei ole totta. Paikka on ränsistynyt. En halua olla täällä, Shaeeda harmittelee. 

Shaeeda kertoo toivoneensa talon olevan tilava, moderni ja nykyaikainen. Hän purkaa tuntemuksensa Bilalille.

– Juuri nyt en edes tunne sinua, koska saavuit pakettiautolla. En halua muuttaa USA:n kaltaiseen kehitysmaahan. Minun pitäisi elää kuin 1900-luvulla, Shaeeda sivaltaa. 

Shaeedan mielestä talo ei edusta Bilalia. Hän toteaa, ettei rakastunut tämän kaltaiseen ihmiseen. Hänen mielestään Bilalin imago ei vastaa todellisuutta. 

Shaeeda kertoo, kuinka Bilal oli saapunut hänen kotimaahansa tyylikkäissä vaatteissa ja kalliissa kelloissa Louis Vuitton -merkin matkalaukut mukanaan.

– Odotin vastaavaa tyyliä. Juuri nyt tunnet itseni petetyksi, nainen toteaa harmistuneena. 

Lue myös: Uusi 90 päivää morsiamena -pari Bilal ja Shaeeda Katson haastattelussa: "Minusta on luotu sarjan konna"

90 päivää morsiamena discovery+-palvelussa tiistaisin.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

17.05.2022 16:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa