fbq
HaastatteluSyke-tähti Sebastian Rejman symppaa sairaanhoitajia: "Aika päräyttää raha-asiat kerralla kuntoon"
Syke-tähti Sebastian Rejman symppaa sairaanhoitajia: "Aika päräyttää raha-asiat kerralla kuntoon"

Uudella Syke-kaudellakin mukana oleva Sebastian Rejman kertoo nauttineensa lääkärihahmon näyttelemisestä erityisen paljon kahdeksannella kaudella, kun Jesse teki kohtalokkaan virheen Mimosa Willamon esittämän nuoren naisen diagnosoimisessa.

– Kun näyttelijä tekee virheen, me voidaan pelleillä ja yleensä korjata virhe. Se, että lääkärien ja hoitajien tekemä virhe voi olla tosi kohtalokas, nostaa vain arvostustani heidän tekemäänsä työtä kohtaan, Sebastian miettii.

Sebastian onkin seurannut murheissaan hoitajien käymää työtaistelua.

– Jos käy googlaamassa heidän tai vaikka ihan päiväkotihoitajien palkkatasoa, niin onhan se ihan katastrofi. Ehkä olisi aika päräyttää nämä raha-asiat kerralla kuntoon, Sebastian puhahtaa.

Syke-kuvausten jäätyä taas tauolle Sebastian itse suunnittelee kaivavansa kitarat ja pianon naftaliinista ja yrittävänsä tehdä pitkästä aikaa musiikkia.

– Viime aikoina on ollut aika hektistä, mikä on ihan hyväkin, mutta oma luovuuteni ei vain toimi silloin, kun sille on vain 15 minuuttia aikaa, hän toteaa.

Lue myös: Uusi Syke-kausi alkaa – tämän kohtauksen Antti Luusuaniemi muistaa ikuisesti

Sykkeen 12. kausi alkoi perjantaina 13.5.. Ruutuun ilmestyy sarjasta yksi uusi jakso torstaisin ja perjantaisin 24.6. asti, jonka jälkeen nähdään yksi jakso torstaisin 18.8. asti.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
15.05.2022 14:15 | Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa