fbq
HaastatteluSupernanny Pia Penttala saa toistuvasti suomalaisilta avunpyyntöjä – on törmännyt ihmisten hädässä yhteen seikkaan
Supernanny Pia Penttala saa toistuvasti suomalaisilta avunpyyntöjä – on törmännyt ihmisten hädässä yhteen seikkaan

Psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala nousi koko kansan tietoisuuteen Supernanny-ohjelmasta, jossa hän auttaa lapsiperheitä ongelmissa. Ohjelmasta on käynnissä neljännen tuotantokauden kuvaukset. 

Pia saa Supernannyn roolinsa tiimoilta sosiaalisessa mediassa paljon viestejä, joissa häneltä kysytään apua. Hän on törmännyt pyynnöissä yhteen seikkaan. 

– Niitä ei tule siksi, että olen televisiosta tuttu, vaan siksi, että ihmiset kokevat, etteivät he saa mistään apua, Pia toteaa.

Pialla on halu auttaa kaikkia, muttei siihen löydy aina resursseja. 

– Onhan se tietenkin hankala taipua moneen, mutta kun olen luonteeltani sellainen, että haluan auttaa, niin olen tehnyt itselleni erilaisia linjoja. Jos en pysty itse auttamaan, niin mahdollisuuksien mukaan ohjaan heitä eteenpäin, ettei heillä tule sellainen tunne, että taas tuli tyhjä kokeilu. 

Lue myös: Tiedätkö? Mistä Roope Salmisen ura starttasi, mikä on missikaunotar Sabina Särkän oikea ammatti – Seiska selvitti Myyrä-tähtien taustat

Myyrä

Pia on tullut tutuksi kevään aikana televisiossa myös hieman erilaisessa roolissa. Hän tähdittää kilpailureality Myyrää MTV3-kanavalla. Myös se on kerännyt palautetta.

 – Ihmisiltä tulee viestejä, että olenko myyrä. On myös ihmetelty, että oletko sinä todella tuo, kun minut on totuttu näkemään tietyssä roolissa Supernannyn kautta, Pia kommentoi viime lauantaina Kultaisessa Venlassa. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Kristian Wallin