fbq
HaastatteluSalkkarit-tähti Mia Ehrnrooth teki historiaa! Näyttelee ensimmäisenä suomalaisena Kauniissa ja rohkeissa  – näin hänet bongattiin rooliin
Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth teki historiaa! Näyttelee ensimmäisenä suomalaisena Kauniissa ja rohkeissa – näin hänet bongattiin rooliin

Yhdysvaltalaisella CBS-kanavalla nähdään syysuun lopulla historiallinen tv-hetki, kun kanavan esittämässä maailman suosituimmassa saippuasarjassa Kauniit ja rohkeat nähdään ensimmäistä kertaa mukana suomalaisnäyttelijä. 

Historiallisesta tempusta vastaa Mia Ehrnrooth, 35, joka kävi elokuussa Los Angelesissa purkittamassa kohtauksensa. Salkkareiden Cindynä tunnettu Mia nähdään Kaunareissa Alyssana, jonka kanssa samassa kohtauksessa nähdään Deacon eli Sean Kanan

– Siinä kohtauksessa tapahtuu jotain sellaista, mitä ei tietääkseni ole koskaan tehty Suomessa. Se on aika makea konsepti, Mia myhäilee salaperäisenä Katsolle.

Lue myös: Suvi Teräsniska Salatut elämät -sarjaan – esittää muotikuvaajaa


Juttutuokio poiki kutsun

Siemenet historialliselle visiitille kylvettiin jo keväällä 2021, kun Mia ja hänen Salkkarit-kollega Axel Milliam jutustelivat Zoomissa Kaunarit-tähtien Darin Brooksin ja Jacqueline MacInnes Woodin kanssa.

Viime keväänä Mia asui perheineen muutaman kuukauden Yhdysvalloissa ja edellisvuoden kontakti poiki tapaamisen Kauniiden ja rohkeiden studiolle. Tuolloin suomalaisnäyttelijä tutustui amerikkalaiskollegoidensa tuotantoon sekä tapasi sarjan näyttelijöitä. 

– Olin jo pyörinyt siellä koko päivän, kun paikalle sattui sarjan tuottajia. He heittivät kuin ohimennen, että hei, sinähän olet näyttelijä, sinun pitäisi tehdä rooli. Vastasin tietysti heti, että ilman muuta pitäisi!

Lue lisää Mian Kauniit ja rohkeat -seikkailusta uusimmasta Katsosta!

K
Ensimmäisenä suomalaisena Kauniit ja rohkeat -sarjaan päässyt Mia näyttelee historiallisessa kohtauksessa yhdessä Sean Kananin kanssa. Hän tapasi kuvauspaikalla muitakin sarjan tähtiä, kuten legendaariset Katherine Kelly Langin ja John McCookin.


Mian jakso nähdään Suomessa alkuvuodesta 2023. Kauniit ja Rohkeat katsottavissa MTV3-kanavalla. 
 

23.09.2022 17:15 | Teksti: Eetu Ampuja | Kuvat: Kai Joronen

Seuraa meitä somessa