fbq
HaastatteluSalattujen elämien vastaava tuottaja Marko Äijö paljastaa sarjan uuden tapahtumapaikan: ”Ovi käy jatkossakin ja nimenomaan sisäänpäin”
Salattujen elämien vastaava tuottaja Marko Äijö paljastaa sarjan uuden tapahtumapaikan: ”Ovi käy jatkossakin ja nimenomaan sisäänpäin”

Kestosuosikki Salatut elämät palaa ruutuun maanantaina 8.8. Sarjan vastaava tuottaja Marko Äijö raotti Katso-lehdelle syksyn tulevia kuvioita. Jos et halua tietää juonipaljastuksia, niin älä lue pitemmälle. 

Salattujen elämien kesän päätösjaksossa nähtiin todellinen oikeusmurha, kun Nella, Viola ja Mira joutuivat vankilaan Matti Virtasen taposta. Virtanen oli aiemmin terrorisoinut nuorten elämää monin tavoin.

Lue lisää: Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Camilla palaa Pihlajakadulle, verinen Noel löytyy, Kari ottaa riskin ja nuorilla on kurjaa vankilassa

Monesti vankilaan joutuminen on tarkoittanut sitä, että näyttelijä poistuu sarjasta, mutta katsojien iloksi tähän tulee nyt muutos. Syyskauden jaksoissa päästään seuraamaan, miten nuorisokolmikon elämä telkien takana lähtee sujumaan. 

Salatut elämät jakso 4237
Harmaa on uusi musta. Syksyn Salkkarit-jaksoissa asioita setvitään muun muassa vankilan ruokalassa.

Salkkareiden vastaava tuottaja Marko Äijö paljastaa Katsolle, että vankilamiljöötä tullaan syksyn aikana näkemään enemmänkin.

Vaikuttaa jopa siltä, etteivät Nella, Viola ja Mira ole suinkaan ainoat, jotka joutuvat vetämään ylleen harmaat vangin vaatteet – onhan Noelin ampujakin vielä selvittämättä. 

– Kyllä vankilan ovi käy jatkossakin ja nimenomaan sisäänpäin, Äijö sanoo ja nauraa. 

Salatut elämät jakso 4237
Nellakin joutui lusimaan. Vankilassa häntä piinaa eniten yksinäisyys.

Lue myös: Tommi Taurula on esittänyt Karia miltei Salkkareiden alusta asti – tiesitkö mihin rooliin hänet aluksi koekuvattiin?

Vankilakohtauksia varten Salkkareiden tiimi on rakentanut ison vankilalavasteen, jossa kohtaukset kuvataan. Sisäkohtaukset kuvataan studiolla, mutta ulkokohtauksissa nähdään taustalla muun muassa Helsingin Katajannokan vanhaa punatiilistä vankilarakennusta, joka nykyisin toimii hotellina.

Marko Äijö
Marko Äijö vastaa Salattujen elämien sisällöstä. 

Vankilakohtausten myötä sarjaan tulee muutama uusi sivuhahmo. Juonipaljastuksissa mainitaan muun muassa vanki-Ansku, jonka kanssa Mira joutuu vaikeuksiin.

Lue myös: Salkkarit-näyttelijä Hemmo Karja paljastaa ikimuistoisimman fanitapaamisen: "Tosi moni oli tippa linssissä"

Salatut elämät MTV Katsomossa ja maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

08.08.2022 16:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: MTV, Marko Äijön kotialbumi

Seuraa meitä somessa